Затвори Изтегляне на изображение

Изображения

Най-голямата всмукателна мощност

Най-голямата всмукателна мощност, с помощта на която почистването е без усилие: това ви дава Philips Performer. Съчетан с хигиеничен филтър и система за лесно изваждане на торбата, Performer ще се погрижи за праха и мръсотията без остатък.

Вижте всички спецификации
Вижте всички награди

Максимална всмукателна мощност за

най-добри резултати при почистването*

Благодарение на технологията Airflow Max и мощността на 2100-ватовия мотор

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Функции на продукта

 • 2200 W мотор за макс. 500 W всмукателна мощност

  Високоефективният 2200-ватов мотор генерира макс. 500 вата всмукателна мощност за идеални резултати при почистване.

 • HEPA AirSeal и миещ се филтър HEPA 13

  Тази прахосмукачка Philips е конструирана така, че целият засмукан въздух минава през миещия се филтър HEPA 13 (с 99,95% филтриране), преди да се отдели обратно навън. Без никакво изключение.

 • 4-литрова торба s-bag XXL за продължителна употреба

  Голямата вместимост на торбата за прах ви позволява да я използвате по оптимален начин, което означава, че не се налага да я сменяте често.

 • Накрайникът Turbo Brush премахва 25% повече косми и прах

  Накрайникът Turbo Brush позволява почистване на килими в дълбочина и бързо отстраняване на косми и мъх от тях. Въртящата се четка активно премахва малките частици прах и власинките, което води до 25% по-добро почистване на килимите. Колелцата на накрайника предпазват от повреди в случаи на използване върху твърди подови повърхности.

 • Накрайник TriActive с уникално действие "3 в 1"

  Накрайникът TriActive почиства пода ви по три начина с едно движение: 1) По-големият му отвор засмуква с лекота едрите отпадъци. 2) Осигурява максимална ефективност при почистване, благодарение на оптимизирания въздушен поток през накрайника. 3) Двете странични четки изтриват прахта и замърсяванията съвсем близо до мебелите и стените.

 • Щемпел за качество на ECARF за надеждност при работа

  Тази сертифицирана от ECARF прахосмукачка гарантира с до 99,95% сигурност, че почти целият въздух в стаята ще бъде пречистен при нормалната работа на прахосмукачката. Така се отстраняват почти всички алергени от килимите, мебелите и другите пространства във вашия дом.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува