SmartPro Active

Прахосмукачка-робот

  SmartPro Active

  Прахосмукачка-робот

  Цялостно усъвършенствано почистване без усилия

  Прахосмукачката-робот Philips SmartPro Active почиства вместо вас. Благодарение на Smart Detection System роботът оптимизира стратегията за почистване, за да почисти старателно дома ви. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 629.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

SmartPro Active Прахосмукачка-робот

3-степенна система за почистване, 90 мин време за работа, Сухо почистване с приставка FC8810/01 Търсене на подобни продукти

Цялостно усъвършенствано почистване без усилия

Със Smart Detection System и 3 стъпки на почистване

 • Интелигентната система за разпознаване адаптира почистването според всяка среда

  Интелигентната система за разпознаване адаптира почистването според всяка среда

  Новата прахосмукачка-робот е оборудвана с Интелигентна система за разпознаване, комбинация от интелигентни чипове, до 20 сензора, жироскоп и акселерометър, което прави робота достатъчно ефективен, за да почиства самостоятелно. Роботът разбира средата и избира оптимална стратегия за почистване, така че да почисти дома ви възможно най-бързо. Роботът не се заклещва и се връща към докинг станцията си при необходимост.

 • Инфрачервени сензори за откриване и избягване на препятствия

  Инфрачервени сензори за откриване и избягване на препятствия

  Новата прахосмукачка-робот от Philips е оборудвана с 6 инфрачервени сензора за откриване и избягване на препятствия, като стени, лампи или кабели, така че подът ви се почиства внимателно. Най-после можете да се наслаждавате на чист дом без да полагате усилия за това.

 • Автоматично връщане до базовата станция за зареждане

  Автоматично връщане до базовата станция за зареждане

  Когато батерията на прахосмукачката-робот Philips е почти изтощена, робота автоматично отива до докинг станцията, за да се зареди, така че да е готова за следващото чистене.

 • Планирайте почистването през седмицата

  Планирайте почистването през седмицата

  Прахосмукачката разполага с функция за насрочване на седмичен график, за да можете да програмирате следващото си почистване за седмица напред с възможност за задаване на различно време за всеки ден, с изключение на един. Роботът ще се активира дори ако не сте вкъщи, за да се радвате на почистен дом.

 • Мощна литиево-йонна батерия за 90 минути време за работа

  Мощна литиево-йонна батерия за 90 минути време за работа

  Мощната литиево-йонна батерия има по-дълъг живот и по-кратко време за зареждане от стандартните батерии. Новата прахосмукачка-робот работи до 90 мин.

 • 3-степенна система за почистване, вкл. функция за сухо почистване с приставка

  3-степенна система за почистване, вкл. функция за сухо почистване с приставка

  Първо две дълги четки измитат замърсяванията и праха към робота. След това накрайникът събира замърсяванията и праха благодарение на мощния си мотор. Накрая подвижната подложка за сухо почистване събира дори най-финия прах от пода ви.

 • Роботът разпознава най-замърсените зони за по-дълбоко почистване

  Роботът разпознава най-замърсените зони за по-дълбоко почистване

  Функцията на сензора за прах позволява на робота автоматично да разпознава областите, където е натрупано най-голямо количество прах, така че той остава в тях няколко секунди повече за по-дълбоко почистване.

 • Накрайникът за контури се регулира според неравностите по пода

  Накрайникът за контури се регулира според неравностите по пода

  Прахосмукачката-робот е снабдена с подвижен накрайник, който следва контурите на подовете, мокетите, килимите и др. за осигуряване на оптиални резултати от почистването.

 • 4 режима на чистене за адаптиране към различни области

  4 режима на чистене за адаптиране към различни области

  4 режима на чистене за адаптиране към различните области в дома ви. Режимът тип "z" задвижва робота по паралелен зигзаговиден път, когато той открие сравнително по-голямо пространство. Режимът за отскачане задвижва робота по права линия; когато той се сблъска с предмет, роботът избира друга произволна посока. При спиралния режим роботът се движи по спирала с увеличаващ се радиус. Режимът за проследяване на стени задвижва робота за почистване в близост до и успоредно на стената.

 • Дистанционно управление на робота

  Дистанционно управление на робота

  Дистанционното управление ви позволява да управлявате прахосмукачката-робот от разстояние и да изпълвате няколко действия. Можете да накарате робота да стартира и да спира, да го насочите във всяка посока, да промените пътеката за почистване или да го накарате да се върне към докинг станцията.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува