MiniVac

  Мини прахосмукачка

  Мощната MiniVac за по-добри резултати при почистване

  Подарете си по-добри резултати при почистването с мощната прахосмукачка Philips MiniVac 12 V за дома и автомобила. Без торба, с циклонно движение на въздуха и двустепенна филтърна система, които гарантират дълготрайна работоспособност, и с аеродинамичен накрайник за безупречно почистване на прах. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

MiniVac Мини прахосмукачка

12 V батерия, Циклонна без торбичка, 5 аксесоара и торбичка за съхранение, Дом и автомобил (с щепсел за автомобил) FC6149/01 Търсене на подобни продукти

Мощната MiniVac за по-добри резултати при почистване

Без торба, циклонно движение на въздуха и аеродинамичен накрайник

 • Накрайник с аеродинамичен дизайн за по-добро почистване на праха

  Накрайник с аеродинамичен дизайн за по-добро почистване на праха

  Накрайникът с аеродинамичен дизайн на прахосмукачката Philips MiniVac е създаден да осигурява оптимално събиране дори на най-фините частици прах. Благодарение на ергономичната форма на накрайника можете да почиствате и най-трудно достъпните места.

 • Без торба, двустепенно филтриране и циклонно действие за оптимално филтриране

  Без торба, двустепенно филтриране и циклонно действие за оптимално филтриране

  Циклонното движение на въздуха в тази прахосмукачка без торба запазва сметта, въртяща се във вътрешността, като осигурява оптимално висока всмукателна мощност и трайно почистване. Нейната двустепенна филтърна система гарантира, че вече засмуканата смет не може да излезе навън. Първият филтър улавя повечето смет, а вторият задържа и най-фините частици прах.

 • Мощни 12 V никел-металхидридни батерии за продължителна употреба

  Мощни 12 V никел-металхидридни батерии за продължителна употреба

  Мощните, издръжливи никел-металхидридни (NiMH) батерии* на прахосмукачката Philips MiniVac не страдат от ефекта "памет", при който капацитетът на батериите намалява с времето, а оттам намалява и времето за работа на уреда. Прахосмукачката MiniVac с NiMH батерии гарантира по-продължителна работа в сравнение с продуктите с обикновени никел-кадмиеви (NiCd) батерии, които имат ефекта "памет".

 • Зарядна поставка с гнездото за аксесоари

  Зарядна поставка с гнездото за аксесоари

  Можете да държите Philips MiniVac на удобната й основа за зареждане, монтирана на стената или поставена на маса. Това означава, че Philips MiniVac с мощната си акумулаторна батерия е винаги в готовност, на ваше разположение.

 • Куплунг за кола, за неограничено време на работа

  Куплунг за кола, за неограничено време на работа

  Philips MiniVac за автомобил е идеална за почистване на колата ви, тъй като е снабдена с куплунг за автомобил, за да можете да почистите и най-трудно достъпните места без неудобството да зареждате отново MiniVac. Така тя е винаги готова за работа!

 • Дръжката осигурява най-удобно захващане

  Дръжката осигурява най-удобно захващане

  Мини прахосмукачката Philips има извита дръжка, която осигурява най-добро захващане. Можете да я хванете по всякакъв начин. Мекото гумено покритие е нежно при допир, като дава нужната сигурност на захващането.

 • Богата гама аксесоари за всякакви цели

  Богата гама аксесоари за всякакви цели

  Philips MiniVac е комплектована с богата гама аксесоари, за да почиствате дома и автомобила си с минимални усилия. Малка и голяма четка, тесен и широк накрайник и дълга тръба – за идеално почистване дори в трудно достъпните места. Просто идеалната комбинация за почистване на дома и автомобила!

 • Калъф за съхранение в автомобила

  Калъф за съхранение в автомобила

  Калъфът за съхранение ви позволява да държите всички аксесоари и куплунга за автомобил на едно място, така че винаги да имате подръка всичко необходимо за почистване на автомобила!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува