Портативен MP3-CD плейър

  Тънък MP3-CD плейър

  MP3-CD плейърът eXp3483 с FM тунер излъчва шик и осигурява 45 часа неспирно MP3 и WMA музикално удоволствие. За пълно удобство можете да преглеждате информация за изпълнители и песни на LCD екрана на дистанционното и да го зареждате от негова собствена поставка за зареждане.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Тънък MP3-CD плейър

с FM тунер и поставка за зареждане

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • 200-секунден Magic ESP™

  200-секунден Magic ESP™

  Електронната защита от прескачане Magic Electronic Skip Protection™ е удобна функция, осигуряваща музика без прескачане дори, когато MP3-CD плейърът ви е удрян и блъскан, докато тичате или сте в движение. Устройствата с Magic Electronic Skip Protection™ имат интелигентен електронен буфер, който може да съхранява различни цифрови формати за музика, като MP3, WMA и CDDA. Буферът регулира автоматично и съдържанието си, и скоростите на лазерните пътечки, за да гарантира слушане на музика без прекъсвания.

 • Цифрово динамично усилв. на басите за оптимиз. баси при всяка зв. сила

  Цифрово динамично усилв. на басите за оптимиз. баси при всяка зв. сила

  Цифровото динамично усилване на басите е интелигентен усилвател на баси, който дава максимално подобряване на басите при голяма сила на звука без изкривяване и при малка сила на звука без компромис по отношение на най-ниските басови честоти. Технологично авангардна електроника следи непрекъснато нивата на силата на звука и басите и калибрира прецизно и двете, за да се избегне изкривяването на звука, с което се получава превъзходен басов звук. Цифровото динамично усилване на басите дава възможност да се наслаждавате на превъзходни баси - независимо от избраната сила на звука.

 • Възпроизвеждане на CD, CD-R и CD-RW дискове

  Philips е известен с това, че продуктите му са съвместими с много дискове, предлагани на пазара. Тази аудиосистема ви позволява да се радвате на музика от CD,CD-R и CD-RW дискове. На един компактдиск може да се съхраняват до 10 часа музика. CD-RW (съвместим с CD-презаписваем) означава, че вашата аудиосистема може да възпроизвежда както CD-записваеми (CD-R), така и CD-презаписваеми (CD-RW) дискове. CD-R дисковете могат да се записват един път и да се възпроизвеждат на всеки аудио CD плейър, а CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват много пъти и да се възпроизвеждат само на съвместими аудио CD плейъра..

 • Компактна и удобна стойка за зареждане

  Насладете се на лекотата и удобството при зареждане на вашия CD плейър, като просто го сложите в тази компактна и удобна стойка за зареждане. За нея ще се намери място на всяко бюро, а може да бъде сложена и на всяко друго място. Когато свържете AC/DC адаптера към стойката за зареждане, светодиодният индикатор ще светне в червено, показвайки, че CD плейърът ви се зарежда. Когато акумулаторните му батерии напълно се заредят, индикаторът ще светне в зелено. Сега плейърът ви е зареден и вие можете да продължите да слушате любимата си музика.

Вижте всички спецификации
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • На базата на 64 kbps WMA кодиране.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува