DVD рекордер с твърд диск

  DVD рекордер с твърд диск

  Записвайте на твърд диск, без да се притеснявате къде ще го съхранявате. Запазете това, което искате, на DVD. Само насочете и изберете с GUIDE Plus+ и той ще запише любимата ви програма с информация за заглавието. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

DVD рекордер с твърд диск

с GUIDE Plus+

 • Незабавно повторение на ценни мигове от ТВ програма с едно натискане на бутон

  Незабавно повторение на ценни мигове от ТВ програма с едно натискане на бутон

  С незабавното повторение можете да съживите магическите филмови кадри и изключителните спортни изпълнения - по всяко време. Само с едно натискане на бутон твърдият диск ще повтори последните 30 секунди. Прескачането още назад не изисква нищо повече от повторно натискане на бутона.

 • ShowView за бързо и лесно програмиране

  ShowView за бързо и лесно програмиране

  При системата на ShowView, за да програмирате видеорекордера си е необходимо само да въведете число от ShowView - код до девет цифри (но обикновено по-малко), който е отпечатан до всяка телевизионна програма в повечето справочници за телевизионни програми.

 • Guide Plus+ електронен телевизионен справочник

  GUIDE Plus+ е електронен справочник - безплатен телевизионнен справочник, който ви показва програмата за няколко дни напред, така че да можете да програмирате DVD записа само с едно натискане на бутон.

 • Паузата в TV предаване на живо с едно докосване незабавно замразява действието

  Паузата в TV предаване на живо ви дава пълно управление на гледането. Щом се включи рекордерът, много голяма вградена памет автоматично започва да записва гледаната програма -- това ви дава възможност да правите пауза, да повтаряте или запаметявате програмата по всяко време. Ако трябва да прекъснете гледането, можете да направите пауза в телевизионната програма "на живо" само с едно докосване на бутон и да продължите да я гледате, когато ви е удобно.

 • Режимът Dual Media е удобен за записване на DVD+-R/RW, DVD+R DL

  Записващите DVD устройства на Philips поддържат запис на "dual media" - способност да правят запис на дискове DVD+R/RW, DVD-R/RW и DVD+R DL. Сега можете да купите какъвто и да е диск и записващото устройство на Philips ще направи напълно съвместим запис, който ще може да се възпроизведе от всеки DVD плейър.

 • HDMI изход с подобряване на видеото до HD разделителна способност 720p/1080i

  HDMI (Мултимедиен интерфейс с висока детайлност) е директна цифрова връзка, която пренася висококачествено цифрово видео, както и цифрово многоканално аудио. С подобряването на видеото можете да увеличите разделителната способност от SD (стандартна детайлност) на видео сигналите, използвани от DVD, до HD (висока детайлност) до 720p или 1080i, за да видите повече подробности благодарение на по-рязката, по-реалистична картина. Полученият изходящ видео сигнал с висока разделителна способност може да се подаде към дисплей с висока детайлност през HDMI. HDMI има пълна обратна съвместимост с DVI.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува