DVD плейър/рекордер

  Усетете магията на DVD записа!

  Сега можете да правите собствени DVD дискове, които могат да се възпроизвеждат на повечето DVD плейъри

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Усетете магията на DVD записа!

 • RGB вход за най-добър аналогово-цифров запис от цифрова приставка

  RGB компонентният видео вход е стандарт за свързване на аналогово видео с най-високо качество - по-контрастно от S-Video и композитно видео. DVD рекордерите на Philips могат да записват директно от RGB източници, например сателитни приемници.

 • 2.0 Dolby Digital кодиране за качествен аудио запис

  Dolby Digital е авангардна технология за кодиране на цифрово аудио, която се използва при всички DVD-Video дискове. DVD рекордерите на Philips записват аудио в същия формат, така че да е напълно съвместимо с всеки DVD плейър. Качеството надминава това на аналоговите видео рекордери.

 • Екранът с индексна картина е DVD меню, създадено на DVD диск

  Екранът с индексна картина е DVD меню, създадено на всеки DVD+R/RW диск, което е достъпно и на обикновени DVD плейъри. То ви дава възможност за незабавен преглед и лесен достъп, за да можете да видите направо какво има на диска и да се придвижите до желания от вас запис.

 • Изберете желаните от вас сцени и пропуснете останалите

  Лесен механизъм в DVD рекордерите на Philips за премахване например на реклами или други безинтересни части от филм или не толкова интересни части от ваши домашни видеозаписи, с помощта на функцията за избор на любими сцени. Изборът се съхранява на DVD+R/RW диска и може да се гледа и на други DVD плейъри.

 • Ваши DVD дискове могат да се използват в други DVD плейъри и устройства

  DVD рекордерите могат да възпроизвеждат обикновени DVD-Video дискове, но не по-маловажно е, че DVD+R и DVD+RW дискове, записани на тях, да могат да се възпроизвеждат на съществуващи DVD-Video плейъри.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува