DVD плейър/рекордер

  Усетете магията на DVD записа!

  Сега можете да направите копие за цял живот на любимите си касети от видеокамерата, с идеално цифрово качество на картината и звука благодарение на i.LINK

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Усетете магията на DVD записа!

 • Цифров вход i.Link за идеални цифрови копия от камкордер

  Цифров вход i.Link за идеални цифрови копия от камкордер

  Известен също като IEEE 1394 и FireWire, i.Link пренася цифрово всички аудио- и видеосигнали по един кабел, без загуби на качеството на картината и звука. С входа за цифрово видео i.Link можете да копирате домашни видеозаписи с качеството на оригиналната цифрова картина.

 • Запишете до 8 часа на еднослоен диск DVD+R/RW

  Режимът за 8-часов запис, предлаган при конкретни модели DVD рекордери, ви позволява да записвате до осем часа видео на еднослоен DVD+R/RW диск.

 • RGB вход за най-добър аналогово-цифров запис от цифрова приставка

  RGB компонентният видео вход е стандарт за свързване на аналогово видео с най-високо качество - по-контрастно от S-Video и композитно видео. DVD рекордерите на Philips могат да записват директно от RGB източници, например сателитни приемници.

 • 2.0 Dolby Digital кодиране за качествен аудио запис

  Dolby Digital е авангардна технология за кодиране на цифрово аудио, която се използва при всички DVD-Video дискове. DVD рекордерите на Philips записват аудио в същия формат, така че да е напълно съвместимо с всеки DVD плейър. Качеството надминава това на аналоговите видео рекордери.

 • Ваши DVD дискове могат да се използват в други DVD плейъри и устройства

  DVD рекордерите могат да възпроизвеждат обикновени DVD-Video дискове, но не по-маловажно е, че DVD+R и DVD+RW дискове, записани на тях, да могат да се възпроизвеждат на съществуващи DVD-Video плейъри.

 • Екранът с индексна картина е DVD меню, създадено на DVD диск

  Екранът с индексна картина е DVD меню, създадено на всеки DVD+R/RW диск, което е достъпно и на обикновени DVD плейъри. То ви дава възможност за незабавен преглед и лесен достъп, за да можете да видите направо какво има на диска и да се придвижите до желания от вас запис.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува