USB 2.0

  DVD рекордер с твърд диск

  Маскиран AV център с HDMI 1080p

  Възползвайте се от удобството на прекия запис на твърд диск 250 GB с този DVD рекордер. За да запазите нещо за по-дълго, просто запишете избраните програми на DVD, за да гледате висококачествено видео цял живот. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Маскиран AV център с HDMI 1080p

 • Лесно прехвърляне на файлове между твърд диск, DVD и високоскоростен USB 2.0

  Лесно прехвърляне на файлове между твърд диск, DVD и високоскоростен USB 2.0

  Благодарение на пълната преносимост на файловете можете да прехвърляте или копирате мултимедийните си файлове от един източник в друг, без значение дали те са съхранени на твърдия диск на рекордера, на DVD или на USB флаш диск.

 • HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно резки изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 • Незабавно повторение на ценни мигове от ТВ програма с едно натискане на бутон

  Незабавно повторение на ценни мигове от ТВ програма с едно натискане на бутон

  С незабавното повторение можете да съживите магическите филмови кадри и изключителните спортни изпълнения - по всяко време. Само с едно натискане на бутон твърдият диск ще повтори последните 30 секунди. Прескачането още назад не изисква нищо повече от повторно натискане на бутона.

 • FlexTime: гледайте началото, докато записвате края

  FlexTime: гледайте началото, докато записвате края

  С FlexTime можете да гледате програма, докато все още се записва, благодарение на изключително голямата скорост на твърдия диск. Освен това, можете да гледате друга програма от твърдия диск, докато на него се записва нещо друго.

 • Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимално качество на образа

  Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимално качество на образа

  Прогресивното сканиране удвоява вертикалната разделителна способност на изображението, в резултат на което се получава забележимо по-контрастна картина. Вместо да се изпрати на екрана първо кадър с нечетните редове, следван от кадър с четните редове, и двата кадъра се изписват едновременно. Мигновено се създава пълно изображение, с използване на максималната разделителна способност. При такава скорост очите ви възприемат по-контрастна картина, без редова структура.

 • Хибриден TV тунер за приемане на аналогова и цифрова телевизия

  Хибриден TV тунер за приемане на аналогова и цифрова телевизия

  С хибридния телевизионен тунер можете да гледате всяка програма, без значение дали е цифрова или аналогова. Докато телевизионните компании все още извършват прехода към цифрово разпръскване, хибридният телевизионен тунер ви дава възможност да гледате сегашните аналогови предавания, заедно с евентуално появилите се цифрови. Получавате безпроблемни развлечения - сега и в бъдеще.

 • Мултимедийният джубокс с твърд диск ви дава възможност да съхранявате филми, музика и снимки

  Направете си собствен цифров мултимедиен джубокс в дневната. Прехвърляйте бързо и удобно файлове във формати MP3, WMA, MPEG2, DivX, DivX Ultra, Xvid, JPEG и HD JPEG на вградения твърд диск на записващото устройство - от CD и DVD или от USB ключодържатели, портативни мултимедийни плейъри, цифрови камери и дори от някои AV устройства. Възпроизвеждайте по всяко време любимите си филми, музика и снимки на телевизора или на системата за домашно кино. Възможностите са безкрайни, както и развлечението.

 • 5.1-канален аудио запис на телевизионни програми

  Цифровият звукозапис с 5.1 канала ви позволява да запишете - наред с видеото - оригиналния звук от цифрови многоканални източници на програми. Тези записи могат да се възпроизвеждат многоканално само при свързване към озвучителна система с 5.1 канала.

 • Паузата в TV предаване на живо с едно докосване незабавно замразява действието

  Паузата в TV предаване на живо ви дава пълно управление на гледането. Щом се включи рекордерът, много голяма вградена памет автоматично започва да записва гледаната програма -- това ви дава възможност да правите пауза, да повтаряте или запаметявате програмата по всяко време. Ако трябва да прекъснете гледането, можете да направите пауза в телевизионната програма "на живо" само с едно докосване на бутон и да продължите да я гледате, когато ви е удобно.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува