DVD рекордер/видеокасетофон

  DVD рекордер/видеокасетофон

  Прехвърлете VHS касетите си на DVD

  Вземете най-доброто и от двата свята с Philips DVDR3510V, представляващ DVD рекордер с поддръжка на два вида носители и вградена функционалност на видеокасетофон. Директното двупосочно копиране, сертифицирането за DivX и връзката USB Direct осигуряват безгранично удобство

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Прехвърлете VHS касетите си на DVD

 • Възпроизвежда CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL, VHS

  Възпроизвежда CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL, VHS

  Възпроизвеждайте практически всичко - било то CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW DVD+R DL или дори VHS касети. Убедете се в ненадминатата гъвкавост и удобство да възпроизвеждате всичките си дискове на това единствено устройство.

 • ShowView за бързо и лесно програмиране

  ShowView за бързо и лесно програмиране

  При системата на ShowView, за да програмирате видеорекордера си е необходимо само да въведете число от ShowView - код до девет цифри (но обикновено по-малко), който е отпечатан до всяка телевизионна програма в повечето справочници за телевизионни програми.

 • Директно копиране за двупосочно прехвърляне на видеофилми от VCR на DVD

  Бутонът "Директно копиране" предлага несравнимо удобство, като ви позволява да пренасяте любимите си сцени от DVD диск на VHS лента, и обратно. Натискането на бутона, докато изпълнявате своя диск или лента, стартира просто едностъпково меню, което ви позволява да потвърдите намерението си да копирате, без сложните стъпки на многократния избор. Удобно, бързо и лесно - това е директното копиране.

 • USB Direct възпроизвежда снимки и музика от USB флаш дискове

  Просто включете вашето устройство към USB порта на Philips DVD системата. Цифровата музика и снимките ви ще бъдат възпроизведени направо от устройството. Сега можете да споделяте любимите си моменти със семейство и приятели.

 • Възпроизвежда формати MP3, WMA и снимки от цифров фотоапарат (JPEG)

  Възпроизвеждайте MP3, WMA и JPEG и се убедете в удобството да споделяте мултимедийните си файлове на телевизора или на системата за домашно кино - в уютната обстановка на вашата дневна.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува