Fidelio

Philips Fidelio

озвучителна система за поставяне

  Philips Fidelio

  озвучителна система за поставяне

  Възвисяване със звук без кабели

  Потопете се в звук с висока точност на възпроизвеждане със звуковите кули Philips Fidelio. Извличайте поточно музика по безжичен път с Bluetooth® aptX и AAC. Възпроизвеждайте своите CD дискове или всеки iPod или iPhone с Philips DualDock. Получете изпълващ помещението звук само с два високоговорителя. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio озвучителна система за поставяне

Възвисяване със звук без кабели

Завладяващ звук

 • Обща изходна мощност 160 W RMS

  Обща изходна мощност 160 W RMS

  RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Усилвателите биват ограничавани предимно от електрическата енергия, която са способни да усилват, а високоговорителите – от електрическата енергия, която са способни да превръщат в акустична, без да изкривяват аудиосигнала. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  С режима USB Direct просто включвате вашето USB устройство в USB порта на устройството Philips и то започва да възпроизвежда директно цифровата музика от USB устройството.

 • MP3 Link за възпроизвеждане на преносима музика

  MP3 Link за възпроизвеждане на преносима музика

  MP3 връзката позволява директно възпроизвеждане на MP3 съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието от слушането на любимата ви музика с превъзходно качество на звука, излизащ от аудио системата, MP3 връзката е и изключително удобна, защото всичко, което трябва да направите, е да включите своя MP3 плейър в аудио системата.

 • DualDock за зареждане и възпроизвеждане на iPod/iPhone (Lightning и 30-щифтов)

  DualDock за зареждане и възпроизвеждане на iPod/iPhone (Lightning и 30-щифтов)

  Създаден да съчетава елегантен дизайн с Lightning и 30-щифтов съединител за свързване с устройства на Apple, DualDock изскача, когато е необходимо, за да разкрие конектори, като също така служи за стойка за iPhone/iPod.

 • Стоящи на пода високоговорители за идеално възпроизвеждане на музика

  Стоящи на пода високоговорители за идеално възпроизвеждане на музика

  Fidelio Sound Towers са тонколони за под, които предлагат оптимално количество акустичен обем за създаването на богат и автентичен звук. Те комбинират точността на средните честоти на традиционна 2-лентова тонколона с разширен бас за поддържане на ниския край на звуковия спектър, което ги прави идеално настроени за изящно възпроизвеждане на музика.

 • Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят от цифрова музика на своя Philips плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Възпроизвеждане на музика чрез безжичната технология Bluetooth® и aptX®

  Възпроизвеждане на музика от мобилни телефони и компютър чрез безжичната технология Bluetooth® и aptX®

 • Уникална колонна конструкция за вашия стил на живот

  Sound Tower е създадена, за да предложи обширен, изпълващ стаята и завладяващ звук със стилна и пестяща пространството форма. Тя включва стилен и съвременен дизайн, който ще допълни изящно интериора на всеки дом.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува