Fidelio

  Philips Fidelio

  Безжична тонколона за поставяне Primo

  Почувствайте автентичния звук

  Philips Fidelio Primo е пътят към всичко, което цените в музиката. С нея се радвате на чист и автентичен звук. Снабдена с AirPlay, тази тонколона дава воля на музиката от вашия iPod Touch, iPhone, iPad и iTunes - безжично. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio Безжична тонколона за поставяне Primo

Почувствайте автентичния звук

Завладяващ звук

 • Високоговорител за високи честоти с качество за меломани за напълно автентичен звук

  Високоговорител за високи честоти с качество за меломани за напълно автентичен звук

  Двулентова система с пръстеновидна тонколона за високи честоти, използвана в приложенията за меломани от най-висок клас. Диафрагмата е без изкривяващ звука резонанс и постига честотен обхват до 40 KHz. Съчетавайки прекрасна динамика и малки изкривявания, тази технология позволява възпроизвеждане и на най-тънките музикални нюанси с абсолютна вярност.

 • SoundCurve за превъзходен кристално чист звук

  SoundCurve за превъзходен кристално чист звук

  Прецизно проектираният извит заден капак на тази тонколона за поставяне Philips създава високо ефективна акустична структура за възпроизвеждане на звука. Тази елегантна извивка подсилва здравината на кутията на тонколоната, намалява значително вътрешния резонанс и премахва вибрациите и изкривяванията на звука. Можете да се наслаждавате на превъзходен кристално чист звук от тази тонколона с главозамайващ дизайн.

 • Изцяло цифрова обработка за чист сигнал през аудио канала

  Изцяло цифрова обработка за чист сигнал през аудио канала

  Повечето тонколони за поставяне използват аналоговия изходен сигнал на вашия iPod, iPhone или iPad и го конвертират в цифров, което води до допълнителни шумове и загуба на детайли. Като използва цифровия изход на вашия плейър, тази тонколона поддържа чистотата на музикалния сигнал, което води до по-добро съотношение между сигнал и шум и по-висока разделителна способност.

 • FullSound подобрява звуковите детайли, за богат и мощен звук

  FullSound подобрява звуковите детайли, за богат и мощен звук

  Фирмената технология FullSound на Philips използва цифрова обработка на сигнали от последно поколение, за да пресъздава музиката с висока вярност. Музикалното съдържание се анализира и оптимизира динамично, за да ви позволи да изпитате музиката с висока детайлност и топлота.

 • Басрефлексна конструкция за възпроизвеждане на дълбоки, плътни баси

  Басрефлексна конструкция за възпроизвеждане на дълбоки, плътни баси

  Басрефлексната акустична система използва тръба за басите, настроена за акустичната сила на звука на кутията на високоговорителите, което позволява възпроизвеждане на дълбоки баси от компактни тела. Прецизно проектираната профилна тръба за басите подпомага движението на въздуха и осигурява дълбок и въздействащ басов звук, дори при голяма сила на звука, като при това намалява до минимум въздушната турбуленция, която може да причини изкривявания.

 • Поточно възпроизвеждане на музика с безжичната технология AirPlay

  Поточно възпроизвеждане на музика с безжичната технология AirPlay

  AirPlay позволява поточно възпроизвеждане на цялата ви музикална колекция от iTunes на докинг станцията Fidelio. Тя възпроизвежда безжично от програмата iTunes на вашия компютър, iPhone, iPad или iPod Touch - на всеки поддържащ AirPlay високоговорител във вашия дом. Всичко, което трябва да направите, е да се уверите, че високоговорителите са свързани към вашата Wi-Fi мрежа. Освен това AirPlay позволява едновременно възпроизвеждане на всеки високоговорител във всяка стая. Нека любимите мелодии ви следват навсякъде у дома.

 • Приложение SoundStudio за пълен контрол върху настройките на звука

  Приложение SoundStudio за пълен контрол върху настройките на звука

  Сега можете да слушате музиката точно така, както ви харесва. SoundStudio ви дава пълен контрол върху вашата музика. С него можете да променяте всеки аспект на звука, като използвате само вашия iPhone, интуитивно и лесно. Можете да избирате и променяте звученето на любимите си парчета, да създавате уникални звукови изживявания и да вдъхнете нов живот на любимите си мелодии. Освен това, SoundStudio позволява да слушате хиляди интернет радиостанции от цял свят – за още по-пълно удоволствие от музиката.

 • Обща изходна мощност 100 W RMS

  Обща изходна мощност 100 W RMS

  RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Усилвателите биват ограничавани предимно от електрическата енергия, която са способни да усилват, а високоговорителите - от електрическата енергия, която са способни да превръщат в акустична, без да изкривяват аудиосигнала. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Сензор за близост, който включва фоновото осветление на панела за управление

  Сензор за близост, който включва фоновото осветление на панела за управление

  Повечето висококачествени уреди за меломани дават възможност за изключване на дисплея с цел пълно наслаждение от музиката и за насочване на мощността към възпроизвеждането на звук. Със сензора за близост и вие можете да ползвате тази функция. Отдалечете се и осветените функционални бутони автоматично се затъмняват. Когато ръката ви се приближи, функционалните бутони светват, за да можете да управлявате музиката си без притеснение.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува