тонколона за поставяне с Bluetooth®

  Звук, който подхожда на вашия дом, безжично

  Съвместима с iPhone 5 и с най-новите модели iPod чрез съединителя Lightning, тонколоната за поставяне DS3480 възпроизвежда кристално чист звук, докато зарежда устройството. С поточното възпроизвеждане чрез Bluetooth и акумулаторната батерия можете да се наслаждавате на музиката навсякъде, безжично. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

тонколона за поставяне с Bluetooth®

съединител Lightning, за iPod/iPhone DS3480/12 Търсене на подобни продукти

Звук, който подхожда на вашия дом, безжично

 • Бързо зареждане и възпроизвеждане на музика чрез съединителя Lightning

  Бързо зареждане и възпроизвеждане на музика чрез съединителя Lightning

  Наслаждавайте се на любимата си музика, докато зареждате своя iPod/iPhone, с новия съединител Lightning! Просто го поставете директно върху тонколоната, за да възпроизвеждате избраните от вас мелодии с превъзходен звук. Освен това тя зарежда устройството бързо, докато свири, за да не се притеснявате, че батерията му ще се изтощи.

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

 • Безплатно приложение ClockStudio за интернет радио и други чудесни функции

  Безплатно приложение ClockStudio за интернет радио и други чудесни функции

  Това безплатно приложение предлага множество изключителни, чудесни функции за вашата тонколона за поставяне. Можете да проверите прогнозата за времето, да видите часа и дори да използвате любимите си изображения като тапет. Освен това, ClockStudio позволява да слушате хиляди интернет радиостанции от цял свят. А скоро ще има още нови функции и стилове кожи.

 • Аудио вход за възпроизвеждане на музика от портативни устройства

  Аудио вход за възпроизвеждане на музика от портативни устройства

  Аудио входът позволява директно възпроизвеждане на аудио съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието да слушате любимата си музика с превъзходно качество на звука от аудио системата, Аудио входът е и изключително удобен, защото всичко, което трябва да направите, е да включите портативния си MP3 плейър в аудио системата.

 • DBB за запазване на ниските тонове, което дава дълбоки баси при всяко ниво на звука

  DBB за запазване на ниските тонове, което дава дълбоки баси при всяко ниво на звука

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.

 • Зареждане на второ мобилно устройство през USB порта

  Зареждане на второ мобилно устройство през USB порта

  За допълнително удобство, тази тонколона има и USB порт за зареждане на второ мобилно устройство, дори когато сте поставили вашия iPod/iPhone.

 • Динамичен, изпълващ стаята звук

  С усъвършенстван алгоритъм за цифрова обработка на звука, две активни мембрани на високоговорителите и басов порт, тази тонколона за поставяне изпълва стаята с чист, естествен звук и дълбоки, мощни баси.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува