тонколона за поставяне

  Звук, който подхожда на вашия дом

  Съвместима с iPhone 5 и с най-новите модели iPod чрез съединителя Lightning, тонколоната за поставяне DS1155 не само предлага плътен и богат звук, но и дисплей-часовник и мека нощна светлина. Идеалното устройство за вашето нощно шкафче. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

тонколона за поставяне

със съединител Lightning, за iPod/iPhone, USB порт за зареждане, 6 W DS1155/12 Търсене на подобни продукти

Звук, който подхожда на вашия дом

 • Бързо зареждане и възпроизвеждане на музика чрез съединителя Lightning

  Бързо зареждане и възпроизвеждане на музика чрез съединителя Lightning

  Наслаждавайте се на любимата си музика, докато зареждате своя iPod/iPhone, с новия съединител Lightning! Просто го поставете директно върху тонколоната, за да възпроизвеждате избраните от вас мелодии с превъзходен звук. Освен това тя зарежда устройството бързо, докато свири, за да не се притеснявате, че батерията му ще се изтощи.

 • Автоматична синхронизация на часовника с iPod/iPhone при поставяне

  След свързване и поставяне, докинг станцията автоматично синхронизира часовника с вашия iPod/iPhone.

 • Обща изходна мощност 6 W RMS

  RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Усилвателите биват ограничавани предимно от електрическата енергия, която са способни да усилват, а високоговорителите – от електрическата енергия, която са способни да превръщат в акустична, без да изкривяват аудиосигнала. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува