Силиконов калъф за игра

  Наслаждавайте се на игрите във вашия iPhone

  Силиконовият калъф с удобни ръкохватки подобрява захвата и поема механичното напрежение за защита и по-добро изживяване при игри. Профилната форма е чудесна и за писане на текстови съобщения в портретен режим. Включена е подвижна каишка за китка, която дава допълнителна защита Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Наслаждавайте се на игрите във вашия iPhone

с вградените удобни ръкохватки

 • Достъп до всички бутони и съединителя за докинг станция

  Отворите на този калъф позволяват удобен достъп до всички бутони и съединителя за докинг станция, така че да можете да използвате устройството си, както е защитено в калъфа си.

 • Достъп до страничните бутони iPhone и камерата

  Отворите на този калъф позволяват пълен достъп до всички бутони, съединителя за докинг станция и камерата на iPhone, така че да можете да използвате iPhone пълноценно, докато е защитен в калъфа.

 • Бърза и лесна защита

  Този калъф е изработен от устойчив материал и е специално направен да пасва идеално на устройството ви. Калъфът се поставя бързо и лесно, и добавя защитен слой към вашето устройство.

 • Подвижна каишка за китката, за допълнителна сигурност

  Каишката за китка може да се закачи за калъфа, за да държи устройството ви защитено и под ръка, а може и да се сваля, ако не ви трябва.

 • Специализиран калъф с ръкохватки за игра

  Защитете устройството си в атрактивен калъф, който добавя удобни ръкохватки за по-добър захват и контрол, когато играете игри на устройството.

 • Силиконът добавя удобство при хващане и защита

  Калъфът е направен от мек силикон, който прибавя допълнителен слой за хващане и защита за вашия плейър, като също предпазва устройството от нормално износване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува