Калъф, щипка, презрамка

  Тренирайте с вашия iPhone

  Решение "3 в 1", чудесно за спортни тренировки и излизане с приятели. Тапицираният калъф спира влагата, а прозорчето осигурява защита на екрана, която не ви пречи да играете. Използвайте удобната лента за ръка или подвижната въртяща се щипка, за да държите вашия iPhone наблизо и да го защитите. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Тренирайте с вашия iPhone

в калъф с щипка и лента за ръка

 • Тънка подвижна щипка за лесно закрепване на устройството

  Тънка подвижна щипка за лесно закрепване на устройството

  Тънката щипка прикрепва устройството към колана, джоба или ремъка на чантата ви, за да е винаги под ръка. Можете лесно да свалите щипката, когато искате да използвате калъфа без нея.

 • Калъфът съдържа вградена защита на екрана

  Когато тренирате, това прозрачно прозорче защитава екрана на устройството, но позволява и да виждате устройството в калъфа.

 • Въртяща се щипка за лесно позициониране

  Щипката прикрепва устройството към колана, джоба или ремъка на чантата ви, за да е винаги под ръка. Също така, щипката се върти, което ви позволява да закрепите здраво устройството и да го ориентирате така, че да е леснодостъпно.

 • Удобен, попиващ влагата материал

  Този спортен калъф добавя един тапициран, попиващ влагата слой към устройството ви, като го защитава от пот и природни влияния, докато тренирате.

 • Светлоотразители за по-добра видимост

  Когато се упражнявате по здрач, калъфът има светлоотразители, които помагат за подобряване на видимостта при слабо осветление.

 • Прозрачно прозорче за защита на екрана

  Когато тренирате, това прозрачно прозорче защитава екрана на устройството, но позволява и да управлявате устройството.

 • Регулируема спортна презрамка за по-добро прилягане

  Регулируемата презрамка се разтяга, за да е по мярка при най-различни размери на раменете, и се закрепва с велкро, за да държи устройството до вас по време на всякаква дейност.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува