Предпазители за екран

  Защитете екрана на вашия iPhone

  Използвайте кристално прозрачната лента, за да добавите към екрана си един слой невидима защита от издраскване и прах. Работи със статично прилепване, така че е лесно да се постави и свали, без да оставя остатъци от лепило. Включени са инструменти за поставяне. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Защитете екрана на вашия iPhone

с комплект от три невидими предпазителя за екран

 • Кристално прозрачна лента за невидима защита на екрана

  Кристално прозрачната лента прибавя невидим защитен слой срещу издраскване и прах към дисплея на вашето устройство. Работи със статично прилепване, така че е лесно да я поставите и свалите, без да остават следи от лепило.

 • Приложено картонче за приглаждане, за лесно поставяне

  Използвайте включеното в комплекта картонче за приглаждане, за да премахнете внимателно въздушните мехури, които може да останат под защитната лента при поставянето й.

 • Статично залепване за лесно поставяне и сваляне

  Тъй като предпазителят за екран работи със статично залепване, той се поставя, премества и сваля лесно, и не оставя следи от лепило по екрана на устройството.

 • Приложена кърпа без власинки за почистване на повърхността на устройството

  Не оставяйте прах под новия си предпазител за екран! Използвайте включения в комплекта плат без власинки, за да почистите щателно повърхността на устройството, преди да поставите лентата.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува