Кабел за синхронизация и зареждане

  Свържете към компютъра чрез USB

  Свържете вашия iPad, iPhone или iPod към компютъра си, за да синхронизирате музика, приложения, снимки, актуализации и други. Зареждайте устройството - докато е свързано и работи - с вашето USB стенно или автомобилно зарядно устройство. Това е един чудесен кабел - резервен или за смяна! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Кабел за синхронизация и зареждане

за iPad, iPhone и iPod DLC2404I/10 Търсене на подобни продукти

Свържете към компютъра чрез USB

и зареждайте и синхронизирайте с iTunes

 • Чудесен кабел - резервен или за смяна, по всяко време

  Този 30-пинов USB 2.0 кабел е изключително необходим за синхронизиране и зареждане на вашия iPad, iPhone или iPod. Носете го със себе си, дръжте го в бюрото си или заменете с него кабела, който сте изгубили, за да можете да се свързвате и зареждате винаги, когато е необходимо.

 • USB кабел за зареждане от компютър или USB стенно или автомобилно зарядно устройство

  Този 30-щифтов USB 2.0 кабел се свързва към вашия компютър чрез USB, за лесно зареждане на вашия iPad, iPhone или iPod. Може да се използва и за свързване към всяко USB стенно или автомобилно зарядно устройство, за захранване и зареждане на вашия iPad, iPhone или iPod.

 • USB кабел за синхронизиране на iPad, iPhone или iPod с вашия компютър

  Този 30-щифтов USB 2.0 кабел се свързва към вашия компютър чрез USB, за синхронизиране на вашия iPad, iPhone или iPod с iTunes и прехвърляне на музика, снимки, приложения, актуализации и други.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува