Възпроизвеждане и зареждане на iPod в колата

  Слушайте музика от iPod през стереоуредбата на автомобила с този малък и интелигентен TransDock micro. Технологията IntelliTune с едно натискане на бутон намира най-добрата честота за предаване от iPod към FM радиото на колата. При това зарежда iPod, докато е свързан. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Възпроизвеждане и зареждане на iPod в колата

с автоматично намиране на честоти IntelliTune

 • FM предавателят прехвърля аудиосигнала през FM радиото на колата

  FM предавателят прехвърля безжично аудио съдържанието от устройството ви към радиото на автомобила, като използва свободна честота, така че да слушате музика на път.

 • Няма нужда от инсталиране

  Използването е лесно и бързо, няма нужда от специално инсталиране. Само го включете в гнездо за 12 V и сте готови - още с изваждането от опаковката.

 • Кабел 4 фута (1,2 м) за лесен достъп до устройството ви в автомобила

  Този гъвкав кабел е дълъг 4 фута (1,2 метра) и ви осигурява лесен достъп до устройството ви в автомобила

 • IntelliTune намира свободни FM честоти с едно щракване

  С едно натискане на бутон IntelliTune сканира ефира, за да открие свободни FM честоти. Моментално ще разберете на коя станция да настроите FM радиото за предаване на аудио съдържанието от устройството ви към авторадиото.

 • 4 програмируеми FM настройки за лесно запомняне

  Сега е лесно да програмирате и запомните предпочитаните FM честоти, които да се използват за предаване на аудиосигнал от устройството към FM радиото.

 • Зареждане от 12 V извод в кола

  Компактното зарядно се включва в 12 V извод на кола и се свързва с устройството ви за лесно и удобно зареждане по време на пътуване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува