Възпроизвеждате, зареждате и монтирате iPod в колата

  Слушайте музика от iPod през стереоуредбата на автомобила с този интелигентен TransDock. IntelliTune с едно натискане на бутон намира най-добрата честота за предаване от iPod към FM радиото на колата. Сигурно прикрепва и зарежда iPod и се върти за удобно позициониране. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Възпроизвеждате, зареждате и монтирате iPod в колата

с автоматично намиране на честоти IntelliTune

 • Предаване на аудио от другите устройства през Aux-In жак

  Лесно е да свържете друго устройство, за да се радвате на неговото аудио през стереоуредбата на автомобила през жака Aux-In. Използвайте просто кабел мини към мини за прехвърляне към другото устройство, като лаптоп или персонална система за игри, през стереоуредбата на вашата кола.

 • Свързва се към спомагателен вход на вашата кола или касетен дек през AV-Out

  Лесно е да свържете вашето аудио устройство директно към стереоуредбата на вашата кола с AV-Out. Просто използвайте касетен адаптер или го свържете със спомагателния вход на колата с помощта на кабел мини към мини, за да възпроизвеждате аудио съдържанието на вашето устройство през стереоуредбата на колата.

 • Гледайте видео на вашата система за развлечение в колата през AV-Out

  Лесно е да се гледа видео съдържанието на вашата съществуваща система за развлечение в колата с порта AV-Out. Просто използвайте подходящия кабел за свързване и гледайте филми, когато сте на път.

 • FM предавателят прехвърля аудиосигнала през FM радиото на колата

  FM предавателят прехвърля безжично аудио съдържанието от устройството ви към радиото на автомобила, като използва свободна честота, така че да слушате музика на път.

 • Зареждане от източник на 12V

  Безопасно зареждане и захранване на вашия iPod от всеки адаптер за 12V, което позволява неограничено време за възпроизвеждане.

 • Сигурно монтиране в кола с гъвкава шийка и въртяща се поставка

  Монтирайте надеждно вашия iPod в колата във вътрешността на гъвкава въртяща се поставка. Шийката е гъвкава с цел най-добро позициониране, докато въртящата се поставка позволява лесен достъп за моментален поглед към iPod touch.

 • IntelliTune намира свободни FM честоти с едно щракване

  С едно натискане на бутон IntelliTune сканира ефира, за да открие свободни FM честоти. Моментално ще разберете на коя станция да настроите FM радиото за предаване на аудио съдържанието от устройството ви към авторадиото.

 • Няма нужда от инсталиране

  Използването е лесно и бързо, няма нужда от специално инсталиране. Само го включете в гнездо за 12 V и сте готови - още с изваждането от опаковката.

 • 4 програмируеми FM настройки за лесно запомняне

  Сега е лесно да програмирате и запомните предпочитаните FM честоти, които да се използват за предаване на аудиосигнал от устройството към FM радиото.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува