Мултимедийни високоговорители 2.0

  Вашият лаптоп никога не е звучал толкова добре!

  Висококачествени "пищялки" плюс басови излъчватели за качество на звука, невиждано преди в толкова малки високоговорители. USB Plug and Play връзка означава, че не е необходим захранващ адаптер или батерии. Леки, стабилни и компактни - отлично влизат във всяка чанта за лаптоп.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вашият лаптоп никога не е звучал толкова добре!

Преносим цифров звук

 • Цифровият звук предоставя чист сигнал за отлично качество

  Звукът се предава като цифров сигнал, който чак в последния момент се преобразува в аналогов. Това намалява смущенията в сигнала и води до възпроизвеждане, точно отговарящо на оригиналния запис.

 • Над 75 години опит в звуковата техника

  Компактдискът е изобретен от Philips, Philips ръководи екипа, написал звуковата спецификация за USB и е произвела милиони аудио системи, комплекти за домашно кино и телевизори през много десетилетия. Като лидер при аудио нововъведенията, може да имате доверие, че Philips произвежда аудио системи за компютри с най-високо качество на звука.

 • Бас радиатори: по-добри баси без отделна басколона

  Бас радиаторите дават възможност на малките тонколони да възпроизвеждат по-ефективно ниските честоти без необходимост от увеличаване на размера им и без нужда от отделна бас колона. В резултат на това усещането е като при истинска бас колона. Качеството на басите на озвучителна система 2.1 се постига с по-икономична откъм пространство система 2.0. Така че - по-добри баси в по-малко пространство!

 • Висококачествени "пищялки" за превъзходни високи тонове

  Използването на висококачествена "пищялка" във всяка високоговорителна кутия решително подобрява възпроизвеждането на високите честоти. Музиката оживява и филмите звучат така, както са замислени, тъй като целият диапазон от честоти се възпроизвежда отлично.

 • Цифров усилвател клас D за качествен звук

  Class ‘D’ Digital Amplifier приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят Class ‘D’ има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AV усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

 • Превърнете презентациите си в мултимедийно изживяване

  Поради много лошото аудио качество от вградените високоговорители на повечето лаптопи, презентациите на Powerpoint не използват докрай предлаганите възможности. Компактните, стабилни, превъзходно звучащи високоговорители означават, че можете да ги вземете навсякъде и да придадете на презентациите си въздействието, което те заслужават.

 • Съвместим с музикални, игрови, филмови и Интернет аудио източници

  Може да бъдат възпроизвеждани всякакъв вид звукови източници с музика, от игри, филми и Интернет, така че, без значение от това, какво искате да слушате, може да се радвате на мултимедиен звук, по-завладяващи от всякога.

 • Компактен и стабилен дизайн за движение

  Компактният дизайн позволява поставяне в чанта за лаптоп или пътна чанта, така че можете да ги вземете навсякъде. Той е и достатъчно стабилен, за да поеме евентуални удари при използването в движение.

 • Напълно преносим

  Компактният размер и интелигентното подреждане на кабелите го правят лесен за пренасяне

 • Лесна връзка по USB към вашия компютър или лаптоп

  USB Plug and Play означава, че това устройство отговаря на стандартите USB и може да бъде разпознато от компютъра или лаптопа. Това ускорява и опростява включването на USB устройствата.

 • Магнитното екраниране елиминира изкривяванията на компютърния екран

  Тъй като мощните магнити в мембраните са магнитно екранирани, няма опасност от изкривяване на образа или от повреда, когато се поставят близо до екрана на компютърния монитор.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува