Система на цифров AV приемник

  Обогатете преживяването си с висока разделителна способност

  Преминете към най-новите аудио и видео технологии с този рисивър, който обещава все по-пълно филмово преживяване.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Обогатете преживяването си с висока разделителна способност

 • HDMI изход за цифрово видео с висока разделителна способност и цифрово аудио

  HDMI изход за цифрово видео с висока разделителна способност и цифрово аудио

  HDMI е директна цифрова връзка, която може да пренася цифрово видео с висока разделителна способност, както и цифрово многоканално аудио. Като премахва преобразуването в аналогови сигнали, тя осигурява идеална картина и звук, напълно изчистени от шум. HDMI има пълна обратна съвместимост с DVI.

 • Подобряване на видеото за по-висока разделителна способност до 1080i

  С подобряването на видеото можете да увеличите разделителната способност от SD (стандартна разделителна способност) на видео сигналите, използвани от DVD, до HD (висока разделителна способност), за да видите повече подробности благодарение на по-рязката, по-реалистична картина. Полученият изходящ видео сигнал с висока разделителна способност може да се подаде към дисплей с висока разделителна способност през HDMI (мултимедиен интерфейс с висока разделителна способност).

 • Noise Shaped Video™ Precision Video - премахва видео шумовете

  NSV Precision Video™ е вградена технология за шумопотискане, която премахва наличния шум, присъщ на видео сигналите, като с това осигурява по-изчистено удоволствие от гледането на изображението.

 • Dolby Digital EX и DTS ES за пълен 360° съраунд звук

  Dolby Digital EX и DTS ES са 6.1-канални формати, като задният съраунд аудио канал е дискретно кодиран в потока от данни на Dolby Digital и DTS. Тези формати предлагат пространствено и панорамно звучене през съраунд каналите за пълно пространствено звучене на 360 градуса (т. е., движение на звука в обемните канали от една страна до друга).

 • DAB за повече станции и кристално чист звук

  Digital Audio Broadcasting (DAB) е последната новост в цифровата радио технология. Тя ви позволява да се наслаждавате на любимите си радиостанции с кристално чист звук, почти с качеството но CD. Нещо повече - получавате още по-богат избор от радиостанции, а съскането на радиото, причинено от интерференцията на сигнала поради планините, препречващи пътя му, високи сгради и времето, остава в миналото. Тъй като радиосигналът при DAB е изцяло цифров, станциите могат да излъчват и текст, като информация за програмата, новини и спортни резултати, както и снимки и дори видео записи директно във вашата радио уредба. Радиото никога не е звучало толкова добре.

 • Уникални цифрови усилватели UCD (Universal Class D) за аудиофили

  Уникалният цифров усилвател UCD за аудиофили е напълно цифров усилвател от клас "D", проектиран за най-нисък изходен импеданс и най-добрите звукови показатели. С показателите на усилвател с "нулев фон", цифровият усилвател UCD предоставя достатъчно добри аудио показатели и за най-претенциозните аудиофили.

 • Метален корпус и схеми за най-добро аудио изпълнение

  Корпусът на този плеър е подсилен с помощта на допълнително укрепване и екраниране, за намаляване на отрицателното влияние на електромагнитните смущения и вибрациите. Звуковата схема е изградена от части с аудиофилско качество, внимателно подбрани след подробно детайлно прослушване и подкрепени от отлични резултати от измерванията. Компонентите по най-критичните пътища на звука са внимателно подбрани и съчетани за постигане на превъзходно качество на звука.

 • Проста и предразполагаща потребителя настройка чрез екранно меню

  Екранното меню осигурява прост и предразполагащ потребителя интерфейс за максимално облекчаване на работата и настройката на вашата AV апаратура.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува