Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Снимайте, говорете и изпратете

 • Вграден VGA цифров фотоапарат

  Вграденият цифров фотоапарат с разделителна способност VGA (640x480 пиксела) ви дава възможност да правите висококачествени снимки по всяко време и навсякъде с вашия телефон, да ги изпращате чрез MMS или имейл, или да ги съхранявате в паметта на вашия телефон.

 • Цифрово варио до 4 пъти

  Лесно увеличаване или намаляване на картината до 4 пъти, за аранжиране на по-добри и значими снимки, като улавяте подходящите детайли от цялата сцена. В режим за визуализация активирайте варио функцията, за да направите снимки на отдалечени обекти или да насочите вниманието върху конкретна част от картината.

 • TFT дисплей с 65 536 великолепни цвята

  Брилянтният TFT дисплей с 65K цвята предлага висок контраст и яркост при 65 536 великолепни цвята и ултрафина стъпка за ясни, ярки цветни графики и снимки.

 • MMS (Multimedia Messaging Service) (Услуга за мултимедийни съобщения)

  MMS (Multimedia Messaging Service) ви позволява да използвате мобилния си телефон за изпращане и получаване на снимки, видео и аудио файлове с вашите текстови съобщения.

 • FotoTalk добавя глас към вашите MMS изображения

  FotoTalk ви позволява да изпращате мигновено снимки и записани гласови съобщения чрез MMS до приятели и членове на семейството ви. Достъпът до фотоапарата е чрез бутон на апарата или като изберете от менюто за мултимедия FotoTalk, след това можете да правите снимки, да записвате гласови съобщения и да преминете към меню MMS, за да приключите и изпратите съобщението.

 • Специални ефекти за творческо персонализиране на изображения

  Специалните ефекти ви предоставят няколко модификации, които могат да се приложат за персонализиране на изображения от камерата: сепия, гама на сивото, контурно, цифрово, изпъкнало или негативни цветове. Изберете един от специалните ефекти в режим на предварителен преглед на камерата, а после запазете снимката във формата на разделителната способност на екрана, например 128x160 пиксела.

 • Смесете ваши собствени полифонични мелодии и тонове за звънене с BeDJ

  Изумителната функция BeDJ ви дава възможност лесно да създавате, да се наслаждавате и да споделяте ваши собствени музикални миксове по всяко време, навсякъде, без творчески ограничения, чрез това реалистично портативно микс-студио. Създайте свои собствени звуци, като използвате предварително определени стилове, предоставени от известни международни диджеи, собствените полифонични тонове на вашия телефон или като зареждате съдържание чрез WAP, инфрачервен порт или чрез MMS, за да смесите до 9 различни писти в реално време.

 • 32-гласови обогатени полифонични мелодии

  32-гласовите полифонични мелодии могат да създават едновременни тонове на различни ноти като използват формат MIDI за по-естествени и реалистични музикални резултати, които звучат точно като малък оркестър с различни инструменти и дават изключителни звукови ефекти.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува