Мобилен телефон

  Мобилен телефон

  Проектиран за да изследвате

  Philips 350 се доставя с 100 чудесни снимки, които можете да използвате за MMS или като скрийнсейвъри или фон! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Проектиран за да изследвате

Plug & Play MMS

 • Начален набор за MMS с голяма картинна библиотека

  Началният набор за MMS с голяма картинна библиотека е база данни от забавни картини, съхранявани в телефона, които можете да използвате за изпращане на забавни MMS (Multimedia Messaging Service) съобщения. Създайте MMS, после свържете картина от библиотеката, за да го изпратите до приятелите и семейството си.

 • MMS (Multimedia Messaging Service) (Услуга за мултимедийни съобщения)

  MMS (Multimedia Messaging Service) ви позволява да използвате мобилния си телефон за изпращане и получаване на снимки, видео и аудио файлове с вашите текстови съобщения.

 • 4096 цвята за един ясен дисплей

  Дисплеят с 4K цвята използва RGB теорията за синтезиране на цветове за да ви представи живи снимки и други изображения, за още по-голямо удоволствие.

 • 32-гласови обогатени полифонични мелодии

  32-гласовите полифонични мелодии могат да създават едновременни тонове на различни ноти като използват формат MIDI за по-естествени и реалистични музикални резултати, които звучат точно като малък оркестър с различни инструменти и дават изключителни звукови ефекти.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува