Безжичен телефон

  Подобрен глас, чист цвят

  С чистота на гласа също като на ярък екран, серията CD6 съчетава най-доброто в гласа и изключителния цвят. Подобреното усещане при комуникациите ще зарадва потребителите.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Подобрен глас, чист цвят

 • Телефонен указател за 200 имена

  Телефонен указател за 200 имена

  Можете да имате списък с до 200 контакти в паметта на телефона

 • Идентифицирайте вашите приятели по сигнала за позвъняване

  Разберете кой ви търси още с позвъняването на телефона! VIP пиктограмите и мелодиите показват към коя група в телефонния указател принадлежи търсещият ви. Записите в телефонния указател могат да бъдат разделени в три различни VIP групи, на които може да присвоите конкретна мелодия.

 • Цветно меню с пиктограми

  Всички функции са групирани в няколко елемента на менюто, символизирани с цветна пиктограма. Това улеснява навигацията и работата с телефона.

 • HD звук

  Възползвайте се от висококачествени разговори с нечувана досега степен на яснота. Благодарение на висококачествения високоговорител и камерата с реалистична акустика, звуковият спектър достига много по-далече от онова, което сме свикнали да чуваме през телефона.

 • Дисплей с ярки цветове

  Вижте контактите си в ярки, ясни цветове.

 • SMS текстови съобщения

  SMS (Услуга за кратки съобщения) ви позволява да изпращате и получавате съобщения с ограничена дължина.

 • Разговорна система - със свободни ръце

  Режимът на разговор със свободни ръце използва вграден високоговорител за усилване на гласа на събеседника, което ви позволява да говорите и чувате разговора, без да държите телефона до ухото си. Това е особено полезно, ако желаете и други да следят разговора или да си водите бележки по време на разговор.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува