Просто плъзнете вашите паметни моменти на телевизора/в интернет

  Philips ESee CAM200 ви позволява да заснемате снимки и видео с лекота и издига споделянето на съвсем ново ниво на опростеност. Плъзнете върху 3-инчовия сензорен екран, за да споделите своите снимки на телевизора или в интернет - моментално, безжично.

 • Просто плъзнете вашите паметни моменти на телевизора/в интернет

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Просто плъзнете вашите паметни моменти на телевизора/в интернет

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Просто плъзнете вашите паметни моменти на телевизора/в интернет

чрез вградения Wi-Fi

 • Изживейте отново спомените с всеки един детайл, с видеоклиповете с пълна висока детайлност

  Изживейте отново спомените с всеки един детайл, с видеоклиповете с пълна висока детайлност

  Заснемайте и се радвайте на видеоклипове с качеството на пълната висока детайлност (Full HD 1080p). "1080" обозначава разделителната способност на дисплея, по-точно броя хоризонтални редове на екрана. "p" означава "прогресивно сканиране", или последователна поява на линиите във всеки кадър. 1080p осигурява видео с превъзходно качество, в сравнение с това на обикновените мобилни телефони и цифрови фотоапарати. Освен това, камкордерът използва същия видео формат, както плейърите и дисковете Blu-ray – H.264. Този изключително усъвършенстван формат дава превъзходно HD качество на картината, за да можете да се наслаждавате на вашите спомени, уловени във видеоклипове с кристална чистота.

 • Заснемайте по-ясни видеоклипове без трептене с усъвършенстваното стабилизиране за треперещи ръце

  Заснемайте по-ясни видеоклипове без трептене с усъвършенстваното стабилизиране за треперещи ръце

  Усъвършенстваното стабилизиране за треперещи ръце позволява да заснемате чудесни видеоклипове, които винаги ще споделяте с гордост. Заснемането на видео без трептене и изкривявания се дължи на жироскопичните сензори, работещи с усъвършенствани алгоритми. Сензорите измерват разстоянието между земята и обектива и правят необходимите корекции, когато камкордерът трепти. Тази авангардна технология ви дава образи без размазване, всеки път, за да запазите най-хубавите моменти от живота в изумителни видеоклипове.

 • Плъзнете, за да споделите видео или снимки на телевизора

  Плъзнете, за да споделите видео или снимки на телевизора

  Просто плъзнете върху сензорния екран на камкордера ESee, за да споделите своите снимки и видеоклипове. Докато преглеждате заснетото в камкордера, можете да решите какво да споделите, просто като плъзнете върху желаната снимка или видеоклип. Гледайте тези, които са ви любими, директно на вашите устройства Philips със SimplyShare или на съвместимите с DLNA телевизори, Blu-ray плейъри, мрежови мултимедийни плейъри и системи за домашно кино. Можете дори да плъзнете и да споделите своите снимки на фото рамка Philips и таблет.

 • Директно безжично качване във Facebook, YouTube и Twitter - без компютър

  Директно безжично качване във Facebook, YouTube и Twitter - без компютър

  Директното качване от камкордера в сайтове в интернет като YouTube, Facebook, Tweeter и Picassa е изключително просто. Всичко, което трябва да направите, е да плъзнете върху сензорния екран на камкордера, за да споделите своите снимки и видеоклипове в избраната социална мрежа - и те ще бъдат качени безжично.

 • Go Live за безжично предаване на видео към уеб сайтове чрез UStream

  Go Live за безжично предаване на видео към уеб сайтове чрез UStream

  Предавайте събитията на живо с камкордера Esee и споделяйте на момента това, което се случва. Всичко, което трябва да направите, е да осъществите Wi-Fi връзка и да изберете "Go Live". След това всичко, което заснемате, започва да се предава поточно към уеб сайта UStream, където може да бъде видяно от семейството и приятелите ви, където и да са те. Нека любимите ви хора участват във вашите преживявания и споделят всички паметните събития в живота ви - в момента, в който се случват.

 • До 10 магапиксела разделителна способност за снимки с високо качество

  До 10 магапиксела разделителна способност за снимки с високо качество
 • 3-инчов сензорен екран за гладко и интуитивно управление

  3-инчов сензорен екран за гладко и интуитивно управление
 • Светкавица, автофокус, откриване на лица и усмивки

  Светкавица, автофокус, откриване на лица и усмивки
 • Вграден Wi-Fi за споделяне без кабели или компютър

  Камкордерът има вграден Wi-Fi, който ви позволява да споделяте своите снимки и видеоклипове моментално – без компютър и без кабели. Камкордерът се свързва безжично с устройствата Philips със SimplyShare и съвместимите с DLNA телевизори, Blu-ray плейъри, мрежови мултимедийни плейъри, системи за домашно кино и фото рамки, за да се наслаждавате на любимите си моменти на по-голям екран. Освен това можете да качвате снимки и видеоклипове в сайтове в интернет с лесните за ползване вградени приложения за Facebook, Twitter, YouTube и Picasa. Philips ESee прави споделянето наистина просто.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува