LCD монитор с Clinical D-image

  Дисплей за клинични прегледи

  Този дисплей Philips е идеален за ежедневната обстановка на клиничните грижи. Настройката D-image ви осигурява последователни медицински изображения DICOM в нюанси на сивото. Захранването му за медицински нужди осигурява базова безопасност. Противомикробният корпус предотвратява растежа на бактериите. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Brilliance LCD монитор с Clinical D-image

Дисплей за клинични прегледи, 27" (68, 6 см), 2560 x 1440 (3, 6 MP) C272P4QPKEW/00 Търсене на подобни продукти

Дисплей за клинични прегледи

с ярък образ

 • Предварителна настройка Clinical D-image за DICOM част 14 изображения в нюанси на сивото

  Предварителна настройка Clinical D-image за DICOM част 14 изображения в нюанси на сивото

  Мониторите трябва да извеждат последователно медицински изображения с високо качество, за да се постигнат надеждни интерпретации. Извеждането на медицински изображения в нюанси на сивото върху стандартни монитори обикновено е непоследователно в най-добрия случай, което ги прави неподходящи за употреба в клинична среда. Дисплеите за клинични прегледи Philips с предварителна настройка clinical D-image са калибрирани в завода така, че да работят с нюанси на сивото, съвместими със стандарта DICOM част 14. Използвайки висококачествени LCD панели с LED технология, Philips ви предлага последователни и надеждни резултати на достъпна цена. Можете да откриете още информация на http://medical.nema.org/

 • Противомикробният корпус активно възпрепятства растежа на бактериите

  Противомикробният корпус активно възпрепятства растежа на бактериите

  Микробите се превръщат във все по-голям проблем в болниците и клиничните среди по целия свят, тъй като могат да предизвикат застрашаващи живота инфекции. Дисплеите за клинични прегледи Philips се изправят срещу това предизвикателство чрез противомикробна добавка, отговаряща на изискванията на JIS Z2801, в материала на корпуса, която е неразделна част от корпуса на дисплея. Вашето здраве, както и това на пациентите ви, вече е гарантирано от този щит, който пречи на развитието на най-разпространените микроорганизми, като "Staphylococcus aureus (Гастроентерит)", "Escherichia coli (Е Коли)" и "Klebsiella (Пневмония)".

 • PowerSensor спестява до 80% от разходите за електроенергия

  PowerSensor спестява до 80% от разходите за електроенергия

  PowerSensor е вграден "сензор за хора", който предава и приема безвредни инфрачервени сигнали, за да определи дали има потребител, и автоматично намалява яркостта, когато потребителят стане от бюрото, което намалява разходите за електроенергия до 80 процента и удължава живота на монитора

 • SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

  SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

  SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и ъгъла на завъртане позволяват да нагласите монитора за максимално удобство, което да облекчи физическото напрежение на дългия работен ден. Подреждането на кабелите намалява безпорядъка и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене

  Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене

  Благодарение на авангардната си основа SmartErgoBase, мониторът Philips позволява накланяне надолу почти до нивото на бюрото, за удобен зрителен ъгъл. Малкото разстояние между рамката и бюрото е идеалното решение, ако носите очила с бифокални, трифокални или прогресивни лещи при работа на компютъра. Освен това мониторът може да се използва от хора с най-различна височина – нагласен на предпочитаните ъгъл и височина, което помага за намаляване на напрежението и умората.

 • SmartImage Clinic за общи настройки на дисплея

  SmartImage е ексклузивна, водеща технология на Philips, която анализира съдържанието показано на екрана и въз основа на показаните на екрана различни приложения/изображения, SmartImage оптимизира показването на съдържанието чрез динамична корекция на яркостта, контраста, цвета и остротата в реално време.

 • Захранването за медицински цели гарантира безопасност с ниски емисии

  Основна безопасност, добри работни показатели и надеждност са основните изисквания в професионалната клинична среда. За разлика от стандартните дисплеи, дисплеите за клинични прегледи Philips използват захранване за медицински цели, за да отговорят на тези изисквания. Захранването съответства на стандарта EN/IEC 60601-1, като осигурява основна безопасност и добри работни показатели. В допълнение то също е в съответствие със съпътстващия стандарт EN/IEC 60601-1-2 за електромагнитни тестове и съвместимост за медицински цели. Много държави, болници и клиники изискват съответствие с тези стандарти.

 • Технология PLS Quad HD с 8-битови цветове, изображения със 109 пиксела/инч

  Този професионален дисплей Philips използва най-новия панел PLS Quad HD и предлага великолепни широкоъгълни изображения със свръхвисока разделителна способност 2560x1440 пиксела. С отличната дълбочина на 8-битовите цветове и гъстота на пикселите 109 пиксела/инч, сега можете да се радвате на професионални true color sRGB изображения, за разлика от дисплеите с ограничена дълбочина на 6-битовите цветове и гъстота на пикселите 82 пиксела/инч. С по-висока яркост и по-ниско потребление на енергия, в сравнение със стандартните дисплеи с широк ъгъл на гледане този дисплей гарантира винаги отлична картина, като заедно с това спестява енергия. Той е най-подходящ за професионални приложения, като CAD системи, графичен дизайн, рендиране на изображение и др.

 • MultiView за активна връзка към два източника и показване на двоен екран

  MultiView for Clinical позволява активно двойно свързване и преглед едновременно. С дисплея с изключително висока разделителна способност Philips MultiView вече можете да постигнете максимална продуктивност в удобна, чиста среда. MultiView for Clinical позволява активно двойно свързване и преглед, за да можете да работите с няколко компютъра или устройства едно до друго едновременно, улеснявайки сложната многозадачна работа. Гледането с MultiView на два различни източника един до друг е идеално в клинични условия за сравняване на данни и изображения на един и същ екран.

 • Вградени стерео високоговорители за мултимедия

  Чифт висококачествени източници на стерео звук, вградени в дисплея. Може да бъде с видимо насочване напред или невидимо насочване надолу, насочване нагоре, насочване назад и др., в зависимост от модела и дизайна.

 • Уеб камера с микрофон, за да се свързвате и работите с другите

  Вградените уеб камера и микрофон ви позволяват да виждате и да общувате с колеги и клиенти. Това просто решение позволява да работите и споделяте с другите, като ви спестява ценно време и разходи за пътуване.

 • DisplayPort ви дава аудио и видео през един-единствен, дълъг кабел

  DisplayPort е цифрова връзка между компютър и монитор без каквото и да било конвертиране. С по-големи възможности от стандарта DVI, DisplayPort е напълно способен да поддържа до 15 м кабели и 10,8 Gbps скорост на пренос на данните. При тази висока скорост и с 0 забавяне получавате най-бързите скорости на обновяване и показване на изображенията, което превръща DisplayPort в най-добрия избор не само за офиса или дома, но и за по-високите изисквания на медийно съдържание и други. Помислено е и за съвместимостта – чрез използването на различни адаптери.

Вижте всички спецификации
 • Моля, обърнете внимание: Всяка употреба за първоначална диагностика е изцяло на отговорност на болницата или оператора на клиниката.
 • DICOM е регистрирана търговска марка на NEMA за публикациите за стандарти, свързани с цифрово предаване на медицинска информация.
 • Сертификатът EPEAT Gold е валиден само когато продуктът е регистриран от Philips. Посетете www.epeat.net, за да видите състоянието на регистрацията във вашата страна.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува