LCD монитор с Clinical D-image

  Дисплей за клинични прегледи

  Този дисплей Philips е идеален за ежедневната обстановка на клиничните грижи. Настройката D-image ви осигурява последователни медицински изображения DICOM в нюанси на сивото. Захранването му за медицински нужди осигурява базова безопасност. Противомикробният корпус предотвратява растежа на бактериите. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Brilliance LCD монитор с Clinical D-image

Дисплей за клинични прегледи, 24, 1" (61 см), 1920 x 1200 (2 MP) C240P4QPYEW/00 Търсене на подобни продукти

Дисплей за клинични прегледи

с ярък образ

 • Предварителна настройка Clinical D-image за DICOM част 14 изображения в нюанси на сивото

  Предварителна настройка Clinical D-image за DICOM част 14 изображения в нюанси на сивото

  Мониторите трябва да извеждат последователно медицински изображения с високо качество, за да се постигнат надеждни интерпретации. Извеждането на медицински изображения в нюанси на сивото върху стандартни монитори обикновено е непоследователно в най-добрия случай, което ги прави неподходящи за употреба в клинична среда. Дисплеите за клинични прегледи Philips с предварителна настройка clinical D-image са калибрирани в завода така, че да работят с нюанси на сивото, съвместими със стандарта DICOM част 14. Използвайки висококачествени LCD панели с LED технология, Philips ви предлага последователни и надеждни резултати на достъпна цена. Можете да откриете още информация на http://medical.nema.org/

 • Противомикробният корпус активно възпрепятства растежа на бактериите

  Противомикробният корпус активно възпрепятства растежа на бактериите

  Микробите се превръщат във все по-голям проблем в болниците и клиничните среди по целия свят, тъй като могат да предизвикат застрашаващи живота инфекции. Дисплеите за клинични прегледи Philips се изправят срещу това предизвикателство чрез противомикробна добавка, отговаряща на изискванията на JIS Z2801, в материала на корпуса, която е неразделна част от корпуса на дисплея. Вашето здраве, както и това на пациентите ви, вече е гарантирано от този щит, който пречи на развитието на най-разпространените микроорганизми, като "Staphylococcus aureus (Гастроентерит)", "Escherichia coli (Е Коли)" и "Klebsiella (Пневмония)".

 • IPS LED технология с широк ъгъл на гледане за точност на образа и цветовете

  IPS LED технология с широк ъгъл на гледане за точност на образа и цветовете

  Дисплеите с IPS използват авангардна технология, която ви дава изключително широките ъгли на гледане от 178/178 градуса, а това прави възможно дисплеят да се гледа от почти всеки ъгъл, дори в режим на завъртане на 90 градуса! За разлика от стандартните TN панели, IPS дисплеите ви дават забележително контрастни образи с живи цветове, което ги прави идеални не само за снимки, филми и интернет, но и за професионални приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост по всяко време.

 • PowerSensor спестява до 80% от разходите за електроенергия

  PowerSensor спестява до 80% от разходите за електроенергия

  PowerSensor е вграден "сензор за хора", който предава и приема безвредни инфрачервени сигнали, за да определи дали има потребител, и автоматично намалява яркостта, когато потребителят стане от бюрото, което намалява разходите за електроенергия до 80 процента и удължава живота на монитора

 • SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

  SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

  SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и ъгъла на завъртане позволяват да нагласите монитора за максимално удобство, което да облекчи физическото напрежение на дългия работен ден. Подреждането на кабелите намалява безпорядъка и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене

  Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене

  Благодарение на авангардната си основа SmartErgoBase, мониторът Philips позволява накланяне надолу почти до нивото на бюрото, за удобен зрителен ъгъл. Малкото разстояние между рамката и бюрото е идеалното решение, ако носите очила с бифокални, трифокални или прогресивни лещи при работа на компютъра. Освен това мониторът може да се използва от хора с най-различна височина – нагласен на предпочитаните ъгъл и височина, което помага за намаляване на напрежението и умората.

 • SmartImage Clinic за общи настройки на дисплея

  SmartImage е ексклузивна, водеща технология на Philips, която анализира съдържанието показано на екрана и въз основа на показаните на екрана различни приложения/изображения, SmartImage оптимизира показването на съдържанието чрез динамична корекция на яркостта, контраста, цвета и остротата в реално време.

 • Захранването за медицински цели гарантира безопасност с ниски емисии

  Основна безопасност, добри работни показатели и надеждност са основните изисквания в професионалната клинична среда. За разлика от стандартните дисплеи, дисплеите за клинични прегледи Philips използват захранване за медицински цели, за да отговорят на тези изисквания. Захранването съответства на стандарта EN/IEC 60601-1, като осигурява основна безопасност и добри работни показатели. В допълнение то също е в съответствие със съпътстващия стандарт EN/IEC 60601-1-2 за електромагнитни тестове и съвместимост за медицински цели. Много държави, болници и клиники изискват съответствие с тези стандарти.

 • DisplayPort ви дава аудио и видео през един-единствен, дълъг кабел

  DisplayPort е цифрова връзка между компютър и монитор без каквото и да било конвертиране. С по-големи възможности от стандарта DVI, DisplayPort е напълно способен да поддържа до 15 м кабели и 10,8 Gbps скорост на пренос на данните. При тази висока скорост и с нулево забавяне получавате най-бързите скорости на обновяване и показване на изображенията, което превръща DisplayPort в най-добрия избор не само за офиса или дома, но и за по-високите изисквания на игрите и филмите, за редактиране на видеоклипове и други. Помислено е и за съвместимостта – чрез използването на различни адаптери.

 • USB концентратор с 4 порта за лесно свързване

  USB концентраторът позволява на потребителя удобно да свързва своите мултимедийни Plug and Play устройства, например USB памет, камера, портативен твърд диск, уеб камера, PDA, принтер и много други, които имат USB връзка. Удобно разположеният USB 2.0 концентратор на монитора позволява на USB 2.0 сигналите да преминават до компютъра. Обърнете внимание, че много устройства, като камери и твърди дискове, може да се нуждаят от независимо захранване, защото имат по-високи изисквания за мощност, отколкото може да осигури USB концентраторът на монитора.

 • Вградени стерео високоговорители за мултимедия

  Чифт висококачествени източници на стерео звук, вградени в дисплея. Може да бъде с видимо насочване напред или невидимо насочване надолу, насочване нагоре, насочване назад и др., в зависимост от модела и дизайна.

Вижте всички спецификации
 • Обърнете внимание: Екранът не е сертифициран за употреба в близост до пациенти. Използването му за първична диагностика е изцяло отговорност на болницата или клиничния оператор.
 • DICOM е регистрирана търговска марка на NEMA за публикациите за стандарти, свързани с цифрово предаване на медицинска информация.
 • Сертификатът EPEAT Gold е валиден само когато продуктът е регистриран от Philips. Посетете www.epeat.net, за да видите състоянието на регистрацията във вашата страна.
 • Логото/търговската марка "IPS" и свързаните с него патенти за технологии са собственост на съответните им притежатели.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува