Fidelio

  Philips Fidelio

  безжични студийни високоговорители

  Безжични стерео високоговорители

  Насладете се на масивен hi-fi звук с тези 100 W студийни високоговорители и невероятно възпроизвеждане на басите. Извличайте поточно музика с помощта на Bluetooth® с aptX® и AAC. Първокласните покрития допълват всеки стилен домашен интериор. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio безжични студийни високоговорители

Bluetooth® aptX, AAC и NFC, Цифров вход, аналогов вход, USB порт за зареждане, Макс. 100 W BTS7000/10 Търсене на подобни продукти

Безжични стерео високоговорители

 • Копринена куполна пищялка за кристално чист звук

  Копринена куполна пищялка за кристално чист звук

  Копринената куполна пищялка съдържа мембрана, изработена от коприна - материал, който превъзхожда останалите материали, използвани за обикновените куполни пищялки. Коприненият материал, използван за мембраната, е с превъзходни характеристики на затихване, а нейната мека тъкан гарантира минимално акустично накъсване. В резултат на това създаваният от копринената куполна пищялка звук е плавен, топъл и с широк диапазон.

 • Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

 • Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвоявайте Bluetooth устройства с едно докосване - чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тонколоната ще се включи, ще се извърши Bluetooth сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

 • Dolby Digital за върховно филмово преживяване

  Dolby Digital за върховно филмово преживяване

  Тъй като Dolby Digital, водещият световен цифров многоканален аудио стандарт, използва начина, по който човешкото ухо естествено обработва звука, вие възприемате аудио със съраунд звук и превъзходно качество с реалистично пространствено подсказване.

 • Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

 • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

 • Покритие от истинско дърво за съвременен домашен интериор

  Покритие от истинско дърво за съвременен домашен интериор

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува