безжична портативна тонколона за няколко стаи

  Едно докосване за изпълнение на музика във всяка стая

  Портативната тонколона Philips izzy BM6 възпроизвежда музика безжично чрез Bluetooth. Устойчива е на пръски, можете да я вземете в банята, кухнята или на открито. Започнете с една, добавете още, за да разпрострете музиката до повече стаи. Лесна настройка, без необходимост от маршрутизатор, парола или приложение. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

izzy безжична портативна тонколона за няколко стаи

Bluetooth®, Устойчив на пръски, Акумулаторна батерия, izzylink™ за няколко стаи BM6B/10 Търсене на подобни продукти

Едно докосване за изпълнение на музика във всяка стая

 • Възпроизвеждайте безжично музика в една стая чрез Bluetooth

  Възпроизвеждайте безжично музика в една стая чрез Bluetooth

  Високоговорителят Philips izzy ви позволява да предавате поточно любимата си музика от телефона, таблета или компютъра без значение кое приложение за музика или радио използвате.

 • Групирайте до 5 izzy високоговорителя с izzylink™ за забавление в няколко стаи

  Групирайте до 5 izzy високоговорителя с izzylink™ за забавление в няколко стаи

  izzylink™ е безжична технология, която използва стандарта IEEE 802.11n, за да позволи свързването на няколко високоговорителя с цел създаване на безжична мрежа. Мрежата свързва до пет високоговорителя, без да има нужда от маршрутизатор, парола на Wi-Fi мрежа или някакво мобилно приложение за смарт устройство за настройка. Можете с лекота да добавяте izzy високоговорители към мрежата, за да се насладите на музика, която се възпроизвежда едновременно в различни стаи. Всеки високоговорител може да бъде превключван от режим за индивидуално използване на групов режим за музика в няколко стаи с едно докосване.

 • Едно докосване за настройка на izzylink™, без маршрутизатор, без парола, без приложения

  Едно докосване за настройка на izzylink™, без маршрутизатор, без парола, без приложения

  Без маршрутизатор, без парола, без приложения, необходими за настройка. Просто натиснете продължително бутона "ГРУПИРАНЕ" на два високоговорителя, за да ги настроите за пръв път. Повторете, за да добавите трети, четвърти или пети високоговорител. Всяко продължително натискане на бутона "ГРУПИРАНЕ" добавя по един нов високоговорител. Слушането на музика в няколко стаи никога не е било по-лесно. Щом приключи, мрежата izzylink™ ще бъде запазена дори когато високоговорителят е изключен.

 • Променете главния високоговорител само с едно докосване

  Променете главния високоговорител само с едно докосване

  Във всяка izzylink™ група всеки отделен високоговорител може да бъде главен, предавайки поточно музика на другите. Когато искате да поемете инициативата и да споделяте своята музика, натиснете бутона за Bluetooth на високоговорителя във вашата стая и споделете тази музика от вашето устройство мигновено. Другите високоговорители в същата izzylink™ група едновременно ще възпроизвеждат същата музика в синхрон. Споделянето на музика един с друг е наистина толкова лесно.

 • Двойни мембрани на високоговорителите и пасивни радиатори за завладяващ звук

  Двойни мембрани на високоговорителите и пасивни радиатори за завладяващ звук

  Оборудван с две 2-инчови широколентови мембрани, сдвоени с два насрещни пасивни излъчвателя, Philips izzy BM6 осигурява балансиран звук с чистота.

 • Вградена акумулаторна литиево-йонна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Вградена акумулаторна литиево-йонна батерия, за да слушате музика навсякъде
 • Устойчива на пръски конструкция, идеална за използване на открито (IPX4)

  Водоустойчивата конструкция позволява да им се наслаждавате в мокра или дъждовна среда. Изпитани съгласно строгите стандарти на IPX4, вътрешните компоненти са доказано защитени от атмосферните влияния, което позволява да се наслаждавате на музиката на закрито в банята, кухнята или дори на открито независимо от времето.

 • Обменяйте музика незабавно между 2 устройства с MULTIPAIR

  Сдвоявайте едновременно с две смарт устройства, така че да можете да предавате поточно музика от което си искате устройство без прекъсване на сдвояването и повторно сдвояване. За изпълнение на песен на друго устройство първо спрете песента на оригиналното устройство и след това пуснете новата песен на друго устройство, което ще поеме щафетата. Идеално е за споделяне с приятели, за партита или просто за възпроизвеждане на различни песни, съхранявани на различни устройства. Оставете приятелите и роднините си да сдвояват едновременно, за да можете да обменяте музика лесно.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува