Unmapped

Multi-Touch дисплей

  Multi-Touch дисплей

  По-добро общуване с аудиторията

  Предайте на аудиторията важната информация или своите маркетингови послания с изумителна яснота. А с интерактивния сензорен екран можете да задържите вниманието на клиентите си както никога досега. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Signage Solutions Multi-Touch дисплей

55 инча, Рамкова светодиодна подсветка, Full HD BDT5551EH/02 Търсене на подобни продукти

По-добро общуване с аудиторията

със 140 см (55") сензорен LED дисплей

 • Full HD LCD дисплей, 1920x1080p

  Този дисплей има разделителна способност, която се нарича Full HD. Като използва последните достижения на LCD технологията, екранът предлага пълната висока детайлност за широк екран с 1080 прогресивни реда, всеки с по 1920 пиксела. Това дава възможност за най-доброто възможно качество на картината за HD сигнали с до 1080 реда. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живият образ с изключителна рязкост ще ви достави максимално наслаждение при гледане.

 • Рамкова светодиодна подсветка

  Наслаждавайте се на равномерно разпределената светлина с най-съвременната светодиодна технология. По ръба на панела са разположени бели светодиоди (LED), които осигуряват по-равномерно разпределение на светлината. Резултатът е още по-ниско потребление на енергия, по-малко отделяне на топлина и естествена, равномерна цветова гама.

 • Стилен дизайн с тънка рамка

  Дизайнът с тънка рамка придава стилен вид на дисплея за обществени места, за да се впише добре в почти всяка среда. С дизайна с тънка рамка дисплеят лесно се интегрира във всеки интериор и за всяко приложение.

 • Технологията за оптично "докосване с няколко пръста" за развито потребителско взаимодействие

  Вече е достъпно съвършено ново ниво на взаимодействие, благодарение на вградената технология за оптично докосване. Сензорите по ръба на екрана осигуряват идеална точност, а в добавка позволяват взаимодействие с "докосване с няколко пръста", предлагайки най-различни възможности за нови, интерактивни приложения.

 • 2 точки на едновременно докосване

  Наслаждавайте се на удивителната функционалност с 2 точки на докосване на този сензорен екран. Повече гъвкавост и оптимална работа, съчетани с отлична използваемост, за да имате най-доброто взаимодействие с потребителя.

 • Съвместим с USB Plug-and-Play

  Просто свържете екрана чрез USB към своя медиен плейър за автоматично разпознаване на докосването. USB съединителят е в съответствие с HID, предоставяйки действително plug-and-play действие.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Слот OPS (Open Pluggable Specification)

  Разработен за пазара на цифровите информационни дисплеи, слотът OPS (Open Pluggable Specification - Отворена спецификация за свързване) има за цел да направи смяната или обновяването на вашия мултимедиен плейър лесно като детска игра. Просто включете мултимедийния плейър в дисплея - и сте готови. Без значение дали вашият мултимедиен плейър е от нисък, среден или висок клас, OPS е напълно съвместим, като ви дава по-ниска цена за придобиване и експлоатация за по-дълъг период от време.

 • Интелигентно отделение в задния панел за поставяне на малък компютър

  Професионалните компютри са част от повечето обществени системи за информация. Но много често те увеличават обема на дисплея и причиняват значително струпване на кабели. Затова създадохме този дисплей с интелигентно включване в задния панел, идеален за интегриране в малки професионални системи. Освен това, системата за подреждане на кабелите предлага чудесно решение за поддържане на професионален вид с добре подредените кабели.

 • Съвместим с всички водещи операционни системи

  Дисплеите с едно докосване са независими от софтуера и поддържат Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Mac OS и Linux.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува