Unmapped

  Светодиоден сензорен монитор

  По-добро общуване с аудиторията

  Предайте на аудиторията своите послания с изумителна яснота. Благодарение на капацитивния сензорен екран можете да задържите вниманието на клиентите си на обществени места както никога досега. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Светодиоден сензорен монитор

140 см (55"), мултимедийна, Full HD BDT5530EX/02 Търсене на подобни продукти

По-добро общуване с аудиторията

с устойчивия сензорен LED дисплей за докосване от няколко потребителя

 • Капацитивен, сензорен

  Този капацитивен сензорен екран има 5-мм закалено стъкло. Това го прави изключително практичен за използване на обществени места, а също и лесен за почистване.

 • 2 точки на докосване

  Наслаждавайте се на интерактивността, която ви дава функционалността за "докосване от няколко потребителя". Тук предимствата на по-устойчивия сензорен екран са съчетани с възможността за докосване от няколко потребителя и използването на по-разнообразен софтуер за сензорни екрани.

 • Рамкова светодиодна подсветка

  Наслаждавайте се на равномерно разпределената светлина с най-съвременната светодиодна технология. По ръба на панела са разположени бели светодиоди (LED), които осигуряват по-равномерно разпределение на светлината. Резултатът е още по-ниско потребление на енергия, по-малко отделяне на топлина и естествена, равномерна цветова гама.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Температурният датчик измерва вътрешното състояние

  Този сензорен екран за докосване от няколко потребителя има температурен сензор, който следи вътрешното му състояние. Ако вътрешната температура надвиши предварително зададения праг, автоматично се включват двата вградени вентилатора, които охлаждат дисплея до нормални условия.

 • Стилен дизайн с тънка рамка

  Тънката рамка придава още повече стил на този сензорен екран, като му позволява да се впише във всяка среда.

 • Независещи от софтуера

  Нашите сензорни екрани са независими от софтуера и работят с по-голямата част от предлагания на пазара софтуер за сензорни екрани, включително Windows XP/7 и Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Свържете ги чрез USB към персонален компютър или лаптоп.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува