Unmapped

  LCD сензорен информационен терминал

  По-добро общуване с аудиторията

  Предайте на аудиторията важната информация или своите маркетингови послания с изумителна яснота. А с интерактивния сензорен екран можете да задържите вниманието на клиентите си както никога досега. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD сензорен информационен терминал

140 см (55"), мултимедийна, Full HD BDT5530EK/06 Търсене на подобни продукти

По-добро общуване с аудиторията

със сензорния LED информационен терминал за докосване от няколко потребителя

 • Инфрачервен сензорен

  С невидимата инфрачервена мрежа върху екрана се радвате на изумителна точност и кратко време за реакция, дори при докосване с пръст, през ръкавица или с писалка. При това без "фантомни изображения".

 • Истински multi touch с 6 точки на едновременно докосване

  Насладете се на по-интерактивно изживяване с до 6 точки на докосване едновременно. Идеални, когато имате няколко потребители, които да взаимодействат едновременно с приложението ви, 6-те точки на докосване предлагат изключително икономично решение.

 • Височина и наклон на терминала за ергономично използване

  Сензорният екран за докосване от няколко потребителя на този информационен терминал е наклонен под ъгъл 45 градуса с цел ергономично използване. Корпусът се заключва и в него има място за поставяне на мощен компютър.

 • Рамкова светодиодна подсветка

  Наслаждавайте се на равномерно разпределената светлина с най-съвременната светодиодна технология. По ръба на панела са разположени бели светодиоди (LED), които осигуряват по-равномерно разпределение на светлината. Резултатът е още по-ниско потребление на енергия, по-малко отделяне на топлина и естествена, равномерна цветова гама.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Температурният датчик измерва вътрешното състояние

  Този сензорен екран за докосване от няколко потребителя има температурен сензор, който следи вътрешното му състояние. Ако вътрешната температура надвиши предварително зададения праг, автоматично се включват двата вградени вентилатора, които охлаждат дисплея до нормални условия.

 • Стилен дизайн с тънка рамка

  Тънката рамка придава още повече стил на този сензорен екран, като му позволява да се впише във всяка среда.

 • Независещи от софтуера

  Нашите сензорни екрани са независими от софтуера и работят с по-голямата част от предлагания на пазара софтуер за сензорни екрани, включително Windows XP/7 и Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Свържете ги чрез USB към персонален компютър или лаптоп.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува