Unmapped

LCD сензорен монитор

  LCD сензорен монитор

  По-добро общуване с аудиторията

  Предайте на аудиторията своите послания с изумителна яснота. Благодарение на капацитивния сензорен екран можете да задържите вниманието на клиентите си на обществени места както никога досега. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD сензорен монитор

107 см (42"), мултимедийна, Full HD BDT4251VX/02 Търсене на подобни продукти

По-добро общуване с аудиторията

с устойчивия сензорен екран за докосване от няколко потребителя

 • 2 точки на докосване

  Наслаждавайте се на интерактивността, която ви дава функционалността за "докосване от няколко потребителя". Тук предимствата на по-устойчивия сензорен екран са съчетани с възможността за докосване от няколко потребителя и използването на по-разнообразен софтуер за сензорни екрани.

 • Капацитивен, сензорен

  Този капацитивен сензорен екран има 5-мм закалено стъкло. Това го прави изключително практичен за използване на обществени места, а също и лесен за почистване.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Стилен дизайн с тънка рамка

  Тънката рамка придава още повече стил на този сензорен екран, като му позволява да се впише във всяка среда.

 • Интелигентно отделение в задния панел за поставяне на малък компютър

  Професионалните компютри са част от повечето инсталации със сензорни екрани за няколко потребителя. Доста често те добавят към информационния дисплей допълнителен обем и кълбо от кабели. Този сензорен екран за докосване от няколко потребителя има интелигентно проектирано отделение в задния панел, което побира много от професионалните компактни компютри. Освен това има и възможност за ефикасно подреждане на кабелите.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Независещи от софтуера

  Нашите сензорни екрани са независими от софтуера и работят с по-голямата част от предлагания на пазара софтуер за сензорни екрани, включително Windows XP/7 и Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Свържете ги чрез USB към персонален компютър или лаптоп.

 • Температурният датчик измерва вътрешното състояние

  Този сензорен екран за докосване от няколко потребителя има температурен сензор, който следи вътрешното му състояние. Ако вътрешната температура надвиши предварително зададения праг, автоматично се включват двата вградени вентилатора, които охлаждат дисплея до нормални условия.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува