Unmapped

  LCD сензорен информационен терминал

  По-добро общуване с аудиторията

  Предайте на аудиторията важната информация или своите маркетингови послания с изумителна яснота. А с интерактивния сензорен екран можете да задържите вниманието на клиентите си както никога досега. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD сензорен информационен терминал

107 см (42"), мултимедийна, Full HD BDT4225EK/32 Търсене на подобни продукти

По-добро общуване с аудиторията

със сензорния информационен терминал за докосване от няколко потребителя

 • 32 точки на докосване

  Наслаждавайте се на удивителната функционалност с тридесет и двете точки на докосване на този сензорен екран. Повече гъвкавост и оптимална работа, съчетани с отлична използваемост, за да имате най-доброто взаимодействие с потребителя.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • HDMI вход

  HDMI представлява цифрова RGB връзка от източника към екрана без компресиране. Чрез премахване на преобразуването в аналогов сигнал тя осигурява абсолютно чисто изображение. Непромененият сигнал намалява трептенето и води до по-чиста картина. HDMI осъществява интелигентно предаване от устройството-източник на изображение с най-високата разделителна способност. HDMI входът е напълно обратно съвместим с DVI източници, но включва и цифров звук. HDMI използва защита срещу копиране HDCP.

 • Височина и наклон на терминала за ергономично използване

  Сензорният екран за докосване от няколко потребителя на този информационен терминал е наклонен под ъгъл 45 градуса с цел ергономично използване. Корпусът се заключва и в него има място за поставяне на мощен компютър.

 • Инфрачервен сензорен

  С невидимата инфрачервена мрежа върху екрана се радвате на изумителна точност и кратко време за реакция, дори при докосване с пръст, през ръкавица или с писалка. При това без "фантомни изображения".

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Независещи от софтуера

  Нашите сензорни екрани са независими от софтуера и работят с по-голямата част от предлагания на пазара софтуер за сензорни екрани, включително Windows XP/7 и Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Свържете ги чрез USB към персонален компютър или лаптоп.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува