Unmapped

  По-добро общуване с аудиторията

  Предайте на аудиторията съществена информация или своите маркетингови послания с изумителна яснота, с дисплея BDT3215EM/04. А с интерактивния сензорен екран можете да задържите вниманието на клиентите си както никога досега. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

По-добро общуване с аудиторията

с 81 см (32") сензорен LCD дисплей

 • Проектиран за непрекъсната работа

  Проектиран за непрекъсната работа

  И тъй като за бизнеса няма почивка, нашите информационни дисплеи са проектирани за непрекъсната работа. Благодарение на превъзходните компоненти, които гарантират по-високо качество, можете да разчитате на тази гама модели за пълна надеждност, по всяко време на денонощието.

 • Оптично-сензорна визуализация

  С 4 камери, по една във всеки ъгъл на дисплея, можете да сте сигурни в превъзходната прецизност и бързата оптично-сензорна визуализация, без физически натиск. Сензорният екран предлага кратко време за реакция и изискваното от вас ниво на прецизност, без значение дали докосвате с пръст, през ръкавица, или дори с 4-мм писалка.

 • 4 точки на докосване

  4-те точки на докосване осигуряват по-добра интерактивност. Идеален за случаите, когато няколко потребителя трябва да използват вашето приложение едновременно, дисплеят с 4 точки на докосване е едно изключително икономично решение.

 • Независещи от софтуера

  Нашите сензорни екрани са независими от софтуера и работят с по-голямата част от предлагания на пазара софтуер за сензорни екрани, включително Windows XP/7 и Mac OS. Свържете чрез USB към персонален компютър или лаптоп. Не е необходимо калибриране.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Smart insert в задния панел за поставяне на малък компютър

  Професионалните компютри са част от повечето обществени системи за информация. Но много често те увеличават обема на дисплея и причиняват значително струпване на кабели. Затова създадохме този дисплей с интелигентно включване в задния панел, идеален за интегриране в малки професионални системи. Освен това, системата за подреждане на кабелите предлага чудесно решение за поддържане на професионален вид с добре подредените кабели.

 • Авангардна функция на анти-прилепване на образа

  Статичните образи, оставащи на екрана за дълги периоди от време, могат да оставят "паразитен образ" или ефект на прилепване на образа на LCD дисплеите. Въпреки че прилепването на образа на LCD дисплеите не е перманентно, искате това да не става, особено на места, където се телевизорът работи денонощно.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Отдалечено управление и конфигуриране чрез RS232

  Отдалеченото управление ви позволява да управлявате и настройвате дисплеите дистанционно чрез протокола RS232. Със CEC командите имате пълен контрол върху всички дисплеи в мрежата, във всеки един момент.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува