Unmapped

  Зашеметяващо качество на картината

  Предайте своите маркетингови послания с кристална яснота, дори на слънчеви или ярко осветени места. Този LCD дисплей с яркост 1500 нита ви дава невероятно качество на картината, където и да го поставите. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Зашеметяващо качество на картината

дори на силно осветени места

 • Прожектира картина с висока яркост дори при дневна светлина

  Радвайте се на отлично визуално изживяване дори и в зони, осветени от пряка слънчева светлина, благодарение на панела с 1500 нита. Високата яркоост предлага широка гама от нови възможности за реализация, особено в места с високи нива на околната светлина, като дава кристално ясни образи за всички места, където околната яркост представлява проблем.

 • Идеален за ползване на места с пряка слънчева светлина

  Със своя панел с ултрависока яркост този модел е идеален за инсталиране във всяка среда, дори на пряка слънчева светлина. В този случай обаче е изключително важно да се уверите, че дисплеят е при подходяща температура в климатизирано помещение, за да не се появяват черни петна върху панела.

 • Стилен дизайн с тънка рамка

  Дизайнът с красива тънка рамка придава стилен вид на този дисплей за обществени места, който се вписва красиво в почти всяко обкръжение. Освен това, този дизайн го прави идеален за видео стени с множество дисплеи.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Яркостта се настройва автоматично към околните условия

  Настройките на екрана се регулират в съответствие с околното осветление без намесата на потребителя.

 • Full HD LCD дисплей, 1920x1080p

  Този дисплей има разделителна способност, която се нарича Full HD. Като използва последните достижения на LCD технологията, екранът предлага пълната висока детайлност за широк екран с 1080 прогресивни реда, всеки с по 1920 пиксела. Това дава възможност за най-доброто възможно качество на картината за HD сигнали с до 1080 реда. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живият образ с изключителна рязкост ще ви достави максимално наслаждение при гледане.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Температурният датчик измерва вътрешното състояние

  Информационният дисплей съдържа температурен сензор, който следи вътрешното състояние. Ако вътрешната температура надвиши предварително зададения праг, автоматично се включват два вградени вентилатора, които охлаждат дисплея до нормални условия.

 • Интелигентно отделение в задния панел за поставяне на малък компютър

  Професионалните компютри са част от повечето обществени системи за информация. Но много често те увеличават обема на дисплея и причиняват значително струпване на кабели. Затова създадохме този дисплей с интелигентно включване в задния панел, идеален за интегриране в малки професионални системи. Освен това, системата за подреждане на кабелите предлага чудесно решение за поддържане на професионален вид с добре подредените кабели.

 • Подобрена функция мащабиране поддържа приложения за видео стена

  Вътрешната функция мащабиране позволява лесно изпълнение на матрица за видео стена, без нужда от скъпо външно оборудване. Подходящ за различни конфигурации – за създаване на изумителни видео стени с изумителна лекота.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува