Unmapped

  Иновационен публичен дисплей за приложения на закрито

  Контролирайте разходите си с този управляван по мрежа 42" LCD монитор. Независимо дали се използва в мрежа, или като отделен дисплей на публично място, този модел предлага различни функции, които отговарят и на най-взискателните приложения за публични и фирмени приложения за гледане. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Иновационен публичен дисплей за приложения на закрито

със слот за SmartCard

 • Широкоформатна разделителна способност WXGA 1366 x 768 за по-рязък образ

  Широкоформатният LCD панел с XGA разделителна способност може да изобразява 1366 x 768 пиксела; WXGA позволява на монитора да показва изображение с последователна развивка за осигуряване на по-добри работни показатели и точно възпроизвеждане на цветовете.

 • Вход HDMI за изцяло цифрова HD връзка с един кабел

  HDMI представлява цифрова RGB връзка от източника към екрана без компресиране. Чрез премахване на преобразуването в аналогов сигнал тя осигурява абсолютно чисто изображение. Непромененият сигнал намалява трептенето и води до по-чиста картина. HDMI осъществява интелигентно предаване от устройството-източник на изображение с най-високата разделителна способност. HDMI входът е напълно обратно съвместим с DVI източници, но включва и цифров звук. HDMI използва защита срещу копиране HDCP.

 • Определете различните настройки на стартиране със SmartControl

  В условията на мрежа, вие искате да можете да управлявате условията на стартиране на всички дисплеи при повторно свързване на електрозахранването или след спиране на тока. Чрез командите за RS232, Smart Control дава гъвкавост за четири настройки за стартиране: състояние на захранването, входен източник, ниво на звука и формат на картината. За всичките четири настройки можете да изберете дисплеят да запомни последното състояние или да има фиксирана настройка, когато захранването се свърже отново.

 • Скрити бутони за управление с възможност за заключване

  Локалните бутони за управление на дисплея са така разположени, че не се забелязват веднага. Освен това, датчикът на дистанционното и локалните бутони за управление могат да бъдат деактивирани през RS232, за да се предотврати непозволеното управление на дисплея, когато е поставен на обществено място.

 • Вграден слот за SmartCard Xpress за разширяемост

  SmartCard Xpress е разширителен слот, който дава допълнителна функционалност на дисплея. Картите, разработени от Philips и други производители, са предназначени да ускоряват свързването с дисплея посредством слота, като отстраняват нуждата от външни устройства.

 • Мониторът е с възможност за дистанционно управление в мрежа

  Управляемостта на мрежата позволява на потребителя да управлява и настройва мониторите дистанционно чрез протокол RS232.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Силата на фоновото осветление може да бъде регулирана и предварително настроена системно с цел снижаване на мощността на потребление с до 50%, което значително намалява разходите.

 • Безжичен SmartLoader за бързо клониране

  Дава възможност да се копират всички настройки от менюто на един дисплей на други дисплеи. Функцията гарантира съгласуваността на дисплеите и значително намалява времето за инсталиране. Работи напълно безжично.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува