Fidelio

  Philips Fidelio

  Тонколона SkyQuake SoundBar

  Влезте в ново измерение

  Изживейте напълно новия аудиовизуален свят на 3D звук с Fidelio SkyQuake от Philips. Dolby Atmos® и Ambisound осигуряват революционно развлекателно изживяване, добавяйки височинно измерение в звука за невероятно реалистична 3D звукова обстановка. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio Тонколона SkyQuake SoundBar

5.1.2-канален безжичен събуфър, Dolby Atmos®, Технология Ambisound, Bluetooth® aptX, AAC и NFC B8/12 Търсене на подобни продукти

Влезте в ново измерение

Открийте 3D кинематографичен звук с Dolby Atmos®

 • 5.1.2 многоканална за истински завладяващ 3D кинематографичен звук

  5.1.2 многоканална за истински завладяващ 3D кинематографичен звук

  Fidelio B8 на Philips e 5.1.2-многоканална тонколона SoundBar с общо 18 високоговорителя (10 силно чувствителни пистови мембрани и 8 меки куполни говорителя за високи честоти), доставяща завладяващ звук с елегантен форм-фактор. В допълнение към традиционните 5.1, два допълнителни патентовани горни високоговорителя (всеки от които включва 2 пистови мембрани и 3 говорителя за високи честоти) са разработени за пренасяне на звука към тавана, внасяйки в звуковото изживяване усещане за височина. Чрез включването на Dolby Atmos® и фирмената технология на Philips Ambisound B8 дава невероятно реалистична 3D звукова обстановка.

 • Dolby Atmos® дава ново усещане за повдигнато измерение

  Dolby Atmos® дава ново усещане за повдигнато измерение

  Dolby Atmos® добавя измерението на повдигнатия звук – ново усещане за височина, което ви поставя в центъра на действието. Пълната 3D аудио атмосфера реалистично позиционира предметите, които се движат точно над вас, предавайки с удивителна яснота, наситеност и дълбочина всичко – от тихи разговори до вихърно действие. Всичко това е съчетано в наистина въодушевяващо звуково изживяване от системата за домашно кино, което подтиква сетивата ви да се потопят в действието още по-дълбоко откогато и да било.

 • Технология Ambisound за изживяване със съраунд звук

  Технология Ambisound за изживяване със съраунд звук

  Фирмената технология на Philips Ambisound дава обгръщащ многоканален съраунд звук, генерирайки невероятна звукова сцена. Това е 5.1 звук без ограничаващи изисквания за позициониране, размер на помещението и сложно поставяне – и без бъркотията с множеството високоговорители и кабели в цялото помещение. Ambisound позволява панорамен 5.1 звук от една тънка тонколона SoundBar чрез комбиниране на три ключови фактора – психоакустика, групова обработка и прецизно наклонено позициониране на мембраната.

 • Отделният централен канал предлага истинска яснота на гласа

  Отделният централен канал предлага истинска яснота на гласа

  За повечето тонколони SoundBar централният канал е конвертиран в 2.1-канален. Ето защо гласовете не са много ясни. Fidelio B8 на Philips използва две специални мембрани за създаване на своя централен канал – със собствен усилвател и пренасяйки различно обработен звуков сигнал – за да осигури подобрена гласова прецизност за кристалночисти разговори при филми, телевизионни програми и новини.

 • Първокласни меки високоговорители за високи честоти, за кристално чист звук

  Първокласни меки високоговорители за високи честоти, за кристално чист звук

  Първокласните меки говорители за високи честоти осигуряват суперясен високочестотен звук без изкривяване. Генерирайки ясни високи честоти с по-широко разпределяне, двата странични говорителя за високи честоти на Fidelio B8 на Philips са разположени под ъгъл от 45 градуса, за да изпращат звука настрани, разширявайки звуковата сцена на високите честоти. С комбинация от предно позиционирани мембрани, високоговорители за високи честоти под ъгъл и Ambisound B8 дава мощни и широки звукови ефекти.

 • Елегантният и превъзходен дизайн се вписва безпроблемно с всеки телевизор

  Елегантният и превъзходен дизайн се вписва безпроблемно с всеки телевизор

  С елегантен форм-фактор и първокласни материали и покритие Fidelio B8 на Philips лесно подхожда на всякакво оборудване за домашно кино. Конструиран с помощта на автентични материали, корпусът е завършен с персонализирана еднокомпонентна горна и предна метална решетка и алуминиеви клавиши с диамантено обкантване за усещане за единство. С дебелина само 52 мм, тонколоната SoundBar се плъзга лесно под телевизионните екрани и е проектирана да се смесва стилно и универсално със системите за забавление и всекидневните.

 • HDMI 4K2K преминаване, за да се наслаждавате на UHD съдържание

  HDMI 4K2K преминаване, за да се наслаждавате на UHD съдържание

  HDMI 4K2K включва стандарта HDMI 1.4. Това добавя поддръжка за видео съдържание с изключително висока разделителна способност (UHD). Понастоящем това се отнася за 4K, която в най-мащабния си вариант е с ширина от 4096 пиксела и височина от 2160 пиксела, или четири пъти по-голям размер от стандартния 1080p HD дисплей. Терминът покрива малко по-ниската 4K разделителна способност от 3840 пиксела ширина по 2160 пиксела височина. И двата формата се поддържат чрез HDMI 1.4. 4K дисплеите поставят системите за домашно кино от висок клас в същата категория като тези, използвани в много от комерсиалните киносалони. За да може високоговорителите да са актуални и в бъдеще, този стандарт е интегриран за растежа на 4K TV.

 • Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

 • Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвоявайте Bluetooth устройства с едно докосване - чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тонколоната ще се включи, ще се извърши Bluetooth сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

 • 220 W мощен безжичен събуфер за дълбок и поглъщащ бас

  Fidelio B8 на Philips включва мощен 220 W безжичен събуфер, който включва 8-инчова насочена надолу мембрана за дълбоки, ехтящи баси. Неговият куполообразен базов рефлектор не само предотвратява ефектите на поглъщане, когато събуферът е върху килим, но и усилва и подобрява басите чрез плавно излъчване на нискочестотни звукови вълни на 360 градуса. Почувствайте дълбоките баси да се разпростират равномерно около вас, независимо къде в помещението сте поставили безжичния събуфер.

 • Dolby Surround създава 3D звук от базово канално съдържание

  Смесителят Dolby Surround дава нов живот на традиционните базови канални съраунд звуци чрез смесване на оригиналното 2.0, 5.1, и 7.1 съдържание за постигане на изживяване във формат Dolby Atmos®. За разлика от предишните широколентови технологии за миксиране до по-високо качество, които работят на принципа на времето, смесителят Dolby Surround работи на принципа на честотите и индивидуално управлява честотните ленти, което дава съраунд звук с прецизно локализирани аудиоелементи и пространствена среда. Така можете винаги да се наслаждавате на завладяващо 3D изживяване при слушане – дори и без Dolby Atmos® съраунд звук.

 • Dolby TrueHD и DTS за съраунд звук с висока вярност

  Цифровизирайте се и извлечете максимума от вашата музика и филми. Dolby TrueHD и DTS Digital Surround дават най-фин превъзходен звук, на практика неразличим от студийния мастъринг. Чуйте звука по начина, по който филмовите звукорежисьори са го предвидили. Dolby TrueHD и DTS Digital Surround подобряват забавлението за невероятен звук от домашното кино.

 • Свържете се към HDMI x2 за най-добро изживяване с Atmos®

  HDMI свързванията са от съществено значение, за да извлечете най-доброто от вашето Dolby Atmos® изживяване и от качеството на телевизионната картина. Fidelio B8 на Philips включва два HDMI входа, което ви позволява да свързвате видео източници като Blu-ray плейъри и игрови конзоли директно към тонколоната SoundBar. B8 се свързва към вашия телевизор чрез един HDMI ARC изход, за да ви даде по-голяма опростеност и лекота на използване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува