Звук и визия
Озвучаване за системи за домашно кино
Компактна тонколона
Philips Fidelio Soundbar speaker B8 5.1.2 CH wireless subwoofer Dolby Atmos Ambisound technology Bluetooth® aptX, AAC and NFC
НОВО

Fidelio Тонколона SoundBar

5.1.2-канален безжичен събуфър, Dolby Atmos®, Технология Ambisound, Bluetooth® aptX, AAC и NFC B8/12 Търсене на подобни продукти
 • Влезте в ново измерение

  Fidelio

  Тонколона SoundBar

  B8/12 Търсене на подобни продукти

  Открийте следващата еволюционна степен в домашния кинематографичен звук с Fidelio B8 от Philips. Технологията Dolby Atmos® & Ambisound преосмисля звуковото изживяване, като добавя измерение за височина, създавайки 3D звуков пейзаж, за да ви потопи в нов свят на аудиовизуален реализъм. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Влезте в ново измерение

Открийте 3D кинематографичен звук с Dolby Atmos®

 • 5.1.2 многоканална за истински завладяващ 3D кинематографичен звук

  5.1.2 многоканална за истински завладяващ 3D кинематографичен звук

  Philips Fidelio B8 е 5.1.2 многоканална тонколона soundbar, която съдържа общо 18 високоговорителя (10 силно чувствителни овални дифузерни мембрани и 8 меки куполни високоговорителя за високи честоти) за доставяне на прекрасен звук в елегантна форма. В допълнение към традиционните 5.1-канални високоговорители ние сме включили 2 допълнителни патентовани високоговорителя с горно насочване (всеки от тях включващ 3 овални дифузерни мембрани и 2 високоговорителя за високи честоти), насочени под инженерно изчислен ъгъл за генериране на звуков лъч към тавана в такава форма, че да се придаде височинно измерение на звука. Чрез включването на Dolby Atmos® и разработената от Philips технология Ambisound B8 дава широка атмосфера на поглъщащо 3D усещане.

 • Dolby Atmos® дава ново усещане за повдигнато измерение

  Dolby Atmos® дава ново усещане за повдигнато измерение

  Dolby Atmos® добавя повдигнато измерение – ново усещане за височина, за да се потопите в действието, като така се създава пълна 3D аудио атмосфера с реалистично описване на обектите, които се движат над вас. Тази усъвършенствана технология за съраунд звук предава всичко – от диалог, през тихи сцени до вихрено действие – с удивителна яснота, богатство, детайли и дълбочина, така че да се получи спиращо дъха качество на звука. Всичко това се съчетава в звук, който създава мощно усещане за забавление, възбуждайки сетивата и вдъхновявайки емоциите ви.

 • Технология Ambisound за изживяване със съраунд звук

  Технология Ambisound за изживяване със съраунд звук

  Philips Ambisound генерира наистина обгръщащ многоканален съраунд звук от шикозна колона soundbar. Системата дава поглъщащо 5.1 звуково изживяване без ограничения на позицията на седене, състоянието на помещението, размера и без проблемите с множество високоговорители и кабели. Ambisound използва няколко мембрани, които доставят истински 5.1 съраунд звук на ниво слушател. Докато при традиционната система множество високоговорители се поставят в стаята, Ambisound позволява поглъщащ и широк 5.1 звуков ефект с тънка колона soundbar чрез комбинирания ефект на психоакустичните явления, груповата обработка и прецизно изчисления ъгъл на разполагане на мембраните.

 • Отделният централен канал предлага истинска яснота на гласа

  Отделният централен канал предлага истинска яснота на гласа

  При повечето тонколони soundbar на пазара централният канал е смесен в 2.1 канал. Ето защо гласът не е толкова ясен. Philips Fidelio B8 има 2 отделни мембрани за централния канал. Всеки има собствен усилвател и дава различно обработен звуков сигнал. Чрез внимателна обработка на звука е възможно създаване на по-широка звукова сцена, отколкото при мембрани с един и същи звук. Докато потребителите гледат филми и телевизионни програми, те могат ясно да чуват диалозите и да ги следят лесно. Същото важи и при гледането на новини по телевизията.

 • Първокласни меки високоговорители за високи честоти, за кристално чист звук

  Първокласни меки високоговорители за високи честоти, за кристално чист звук

  Първокласният мек високоговорител за височки честоти осигурява по-гладък и без изкривявания високочестотен звук. Той позволява чисти високи тонове с по-широка дисперсия. При Philips Fidelio B8 2 странични високоговорителя за високи честоти са поставени под ъгъл от 45 градуса и изпращат високите честоти странично, увеличавайки звуковата сцена и за високите честоти. С комбинация от предно позиционирани мембрани, разположени под ъгъл високоговорители за високи честоти и обработката на Philips, наречена Ambisound, B8 може да дава по-широк звуков ефект.

 • Елегантният и превъзходен дизайн се вписва безпроблемно с всеки телевизор

  Елегантният и превъзходен дизайн се вписва безпроблемно с всеки телевизор

  С най-голямо внимание към дизайна, съчетано с иновативна технология, тази тонколона soundbar със сигурност ще удиви и завладее слушателите. Тя е с изправен, стилен форм фактор с премиум покритие. С 52 мм дебелина тя изглежда елегантно и красиво, когато се постави под телевизора. Продуктът е конструиран от автентични материали – еднокомпонентна премиум персонализирана горна и предна метална решетка за създаване на усещане за единство, както и алуминиев ключ с диамантен прорез. Никакви детайли не са пропуснати от естетическия дизайн на този продукт.

 • HDMI 4K2K преминаване, за да се наслаждавате на UHD съдържание

  HDMI 4K2K преминаване, за да се наслаждавате на UHD съдържание

  HDMI 4K2K включва стандарта HDMI 1.4. Това добавя поддръжка за видео съдържание с изключително висока разделителна способност (UHD). Понастоящем това се отнася за 4K, която в най-мащабния си вариант е с ширина от 4096 пиксела и височина от 2160 пиксела, или четири пъти по-голям размер от стандартния 1080p HD дисплей. Терминът покрива малко по-ниската 4K разделителна способност от 3840 пиксела ширина по 2160 пиксела височина. И двата формата се поддържат чрез HDMI 1.4. 4K дисплеите поставят системите за домашно кино от висок клас в същата категория като тези, използвани в много от комерсиалните киносалони. За да може високоговорителите да са актуални и в бъдеще, този стандарт е интегриран за растежа на 4K TV.

 • Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

 • Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвоявайте Bluetooth устройства с едно докосване - чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тонколоната ще се включи, ще се извърши Bluetooth сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

 • 220 W мощен безжичен събуфер за дълбок и поглъщащ бас

  Philips Fidelio B8 има мощен 220 W безжичен събуфър, който включва 8-инчова насочена надолу мембрана за силни баси. Неговият базов рефлектор с куполна форма не само предотвратява смекчаващия ефект при поставяне на събуфъра върху килима, но може да даде по-силни и дълбоки баси чрез излъчване на нискочестотна звукова вълна плавно на 360 градуса. Сега можете да извлечете максимума от всеки ритъм чрез насочения надолу безжичен събуфър, който разпространява най-дълбоките баси равномерно в помещението, независимо от мястото, на което е поставен.

 • Dolby TrueHD и DTS за съраунд звук с висока вярност

  Цифровизирайте се и получете максимума от вашата музика и филми. Dolby TrueHD и DTS Digital Suround дават най-финия звук от вашия източник. Възпроизведеното аудио на практика е неразличимо от студийния мастър запис. Така можете да чуете това, което създателите са искали да чуете. Dolby TrueHD и DTS Digital Surround подобряват цифровата музика и видеоклипове, качвайки ги на по-високо ниво, така че да можете да получите наистина поглъщащ съраунд звук от високоговорителя на вашата система за домашно кино.

 • Свържете се към HDMI x2 за най-добро изживяване с Atmos®

  HDMI свързванията са от съществено значение за насладата от най-доброто Atmos® изживяване и картина. Philips Fidelio B8 включва два HDMI входа, позволявайки ви да свързвате вашите видео източници като Вlu-ray плейъри или игрови конзоли директно към soundbar тонколоната. Вашата soundbar тонколона може след това да се свърже с телевизора през единичен HDMI ARC изход, за да осигури по-голяма опростеност и лекота на използването.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува