Fidelio
  • KA
  • KA

  Philips Fidelio SoundBar

  Тонколона SoundBar

  От стерео до съраунд звук за секунди

  Компактната тонколона Philips Fidelio B5 създава съраунд звук, като използва безжични, подвижни задни високоговорители и събуфър. Мембрани за меломани и пространствено калибриране осигуряват динамичен, балансиран звук. Задните високоговорители стават независими за слушане на музика навсякъде. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio Тонколона SoundBar

4, 1-канален безжичен съраунд звук, Bluetooth® aptX, AAC и NFC, 2 HDMI вход и HDMI извод ARC, Калибриране на пространството B5/12 Търсене на подобни продукти

От стерео до съраунд звук за секунди

с подвижни тонколони

 • Съраунд по заявка – подвижни безжични високоговорители за съраунд звук

  Съраунд по заявка – подвижни безжични високоговорители за съраунд звук

  Потопете сетивата си в превъзходен съраунд звук, когато пожелаете. Просто отделете безжичните високоговорители за съраунд звук от десния и левия основен модул на високоговорителя и ги поставете в задната част на стаята, за да се насладите на пълното изживяване на многоканален съраунд звук за вашите игри и филми. Когато приключите, закрепете отново високоговорителите за музика и телевизионни предавания. С помощта на фирмената технология за безжичен звук и с помощта на високоговорителите за съраунд звук, работещи на уникална честота, не е необходим мрежови интерфейс. Резултатът е изцяло безжична система за съраунд звук с безупречно качество на звука за музика и филми.

 • Калибриране на пространството

  Калибриране на пространството

  Усъвършенствана функция за калибриране на пространството, разработена от нашата уникална лаборатория за иновации, осигурява възможно най-добрия баланс на звука, независимо от това къде в една стая са поставени задните високоговорители. При задействане тази функция използва специално проектиран тонов сигнал, за да намерите всеки един от задните високоговорители. След това тя използва тази информация, за да определи най-добрия баланс на звука за това разполагане на високоговорителите, като регулира звука на всеки говорител, така че да съвпадне. Това позволява на слушателя да се наслади на правилно балансиран звук дори ако високоговорителите са поставени извън идеалната позиция.

 • Първокласни меки високоговорители за високи честоти, за кристално чист звук

  Първокласни меки високоговорители за високи честоти, за кристално чист звук

  С Crystal Clear Sound на Philips вече ще можете да усетите и се насладите на всеки звуков детайл - по начина, по който е замислен от изпълнителя и режисьора! Crystal Clear Sound възпроизвежда звуковия източник - екшън филм, мюзикъл или изпълнение на живо - достоверно, прецизно и без никакво изкривяване. Системите за домашно кино на Philips с Crystal Clear поддържат аудио обработката на минимум, като запазват чистотата на оригиналното аудио съдържание. Резултатът е чудесна звукова точност за вашите уши.

 • Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

  Bluetooth® (aptX® и AAC) за безжично поточно извличане на музика

 • Самостоятелни преносими високоговорители

  Самостоятелни преносими високоговорители

  И двата подвижни задни високоговорителя Fidelio B5 имат самостоятелен Bluetooth модул, което ги прави напълно самостоятелни. Това означава, че те могат да бъдат навсякъде – вкъщи или навън, за пълна свобода на музикалното изживяване. Всеки преносим високоговорител има обща изходна мощност от 8 W, за да предоставя мощен звук където и да е. С два преносими задни говорителя и компактна централна тонколона, един блок Fidelio B5 може да озвучи три различни места по едно и също време.

 • Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвояване чрез Bluetooth с едно докосване за смартфони с NFC

  Сдвоявайте Bluetooth устройства с едно докосване - чрез технологията NFC (Near Field Communications). Просто докоснете смартфона или таблета с NFC възможности до NFC зоната на тонколоната и тонколоната ще се включи, ще се извърши Bluetooth сдвояване и ще се стартира поточното възпроизвеждане на музика.

 • Свържете към HDMI x 2 за отлично качество на картината и звука

  Свържете към HDMI x 2 за отлично качество на картината и звука

  Наслаждавайте се на 3D картина, по-истинска от самия живот, и на кристално чист 5.1 или 7.1-канален звук, просто като включите HDMI x 2 аудио изхода на нашия плейър към входа на вашия не-3D аудио/видео приемник.

 • Обемен звук Dolby Digital и Pro Logic II

  Обемен звук Dolby Digital и Pro Logic II

  Вграденият декодер за Dolby Digital премахва нуждата от външен декодер, като обработва всичките шест канала звукова информация, за да осигури пространствено звуково усещане и поразително естествено чувство за реализъм и динамика на обкръжението. Dolby Pro Logic II осигурява петканален звук от произволен източник на стереосигнал.

 • Съвършен дизайн с висококачествено алуминиево покритие

  Съвършен дизайн с висококачествено алуминиево покритие

  Алуминият е ярка декларация за творчески подход и модерен дизайн, затова е предпочитан от много от водещите интериорни дизайнери в света. Лек, но здрав, той е естествен материал, който допринася за създаването на наистина емблематични дизайнерски решения, издръжливи и със свръхтънък профил, въплъщаващи съвършенството на инженерната мисъл. Резултатът е системи за домашно кино, които привличат окото и предизвикват възторг, където и да ги поставите.

 • Режим за слушане отблизо

  Режим за слушане отблизо

  Разнообразие от вградени звукови настройки ви помагат да получите необходимия ви звук във всяка ситуация. Ако гледате филм или сериал, режимът "Глас" подчертава диалога, за да не изпуснете нищо от казаното, докато режимът "Филм" ви дава класическото изживяване със съраунд звук. Ако слушате музика, можете да промените изцяло изживяването с режима "Музика". Накрая, режимът "Близо до мен" ви позволява да се наслаждавате на сериалите си, без да безпокоите семейството и приятелите си. Той изключва централния говорител и възпроизвежда звук само от безжичните говорители, така че можете да ги поставите близо до вас и да слушате тихо.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува