CD радиокасетофон

  Управлявайте дистанционно MP3 музиката от вашия компютър

  Уникално проектиран за вертикално или хоризонтално поставяне, вписващ се във всяко пространство, AZ2538 е само за тези, които са в час. С USB връзка с компютър, за да освободите вашата компютърна музика, и Gameport за тотално потопяване в игрите. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Управлявайте дистанционно MP3 музиката от вашия компютър

 • Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

 • MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound технологията дава мигновено усилване на басите, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващо преживяване при слушане само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите и силата до максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване - както на силата, така и на звуковия спектър - и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.

 • USB PC Link превръща вашия компютър в масивен MP3 музикален джубокс

  USB PC Link ви дава възможност да възпроизвеждате своя MP3 музика през мощните високоговорители на аудио системите на Philips, а не през високоговорителите на компютъра. Като свържете компютър директно към вашата аудио система с USB кабел, можете да подавате музика директно към вашата звукова система, превръщайки компютъра в "масивен MP3 музикален джубокс". Бутоните за управление на аудио системата и дистанционното осигуряват лесна навигация и управление на MP3 музиката, записана в списъка на MusicMatch. Освен това, на дисплея на звуковата система можете да видите информация за заглавието на песента, както и изминалото време на възпроизвеждане.

 • MP3-CD възпроизвеждането е възпроизвеждане на MP3 като аудио CD.

  MP3 означава "MPEG 1 Audio layer-3".MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.

 • Игровият порт позволява наистина реалистично забавление с игри

  Игровият порт е лесно решение за връзка, което свързва вашата игрова конзола директно към аудио системата за по-добро качество на звука от игрите. Режимът "Звук от игри" предлага 3 вълнуващи настройки на звука - режим Speed вдига адреналина при високоскоростни игри с шофиране и летене, докато режим Punch добавя сила към ударите при игрите с близък бой. И накрая, режим Blast ви позволява да изпитате пълния ефект на експлозивите при игри с битки. Функцията за смесване на звука при игри, MIX-IT, предлагана в Mini Hi-Fi системите, позволява звукът от игрите да се смесва с предпочитано от вас изпълнение от CD, радиостанция или външен аудио плейър.

 • Вертикално позициониране за естетични плейъри, заемащи малко място

  Вертикалното позициониране спестява място и подобрява естетическия вид на вашето устройство като ви дава възможност за избор - да разположите CD Soundmachine в традиционното хоризонтално положение или в привлекателно, спестяващо място вертикално положение. Иновационната технология и дизайнът осигуряват добрата работа на системата във вертикално и в хоризонтално положение. Освен това, специално проектирана стойка за CD Soundmachine държи устройството здраво и можете да се наслаждавате на висококачествена работа във вертикално положение.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува