CD радиокасетофон

  Цифрова настройка със зададени станции

  CD плейър "всичко в едно" с касетен дек и цифров тунер с 30 настроени станции. Възпроизвежда всички CD, включително записани от вас, и е програмируем за възпроизвеждане на 20 песни.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Цифрова настройка със зададени станции

 • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това може да се включи динамично усилване на басите за усилване на нивата на басите, така че да се наслаждавате на еднакъв звук дори когато сте намалили силата на звука.

 • Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

 • FM/MW тунер за слушане на радио

  FM/MW тунер за слушане на радио

  FM/MW (AM) стерео тунер

 • Касетен дек с автостоп

  Касетен дек с автостоп
 • Програмиране за авт. запаметяване за настройка с едно докосване

  Програмирането за автоматично запаметяване е удобна функция, която ви позволява да се настроите на любимите ви станции и да задавате настройки на станции като просто натиснете един бутон. Програмирането премахва трудното ръчно настройване на радиостанциите и задаването на настройки. Вградена електрическа схема сканира автоматично честотите на местните станции, включва се към най-силните сигнали на станциите, и ги присвоява на определените номера.

 • Съвместимост със записваеми и презаписваеми CD

  Съвместимост с презаписваеми CD означава, че вашето аудио устройство може да възпроизвежда и записваеми CD (CD-R), и презаписваеми CD (CD-RW) дискове. CD-R дисковете са за еднократен запис и могат да се възпроизвеждат от всеки аудио CD плейър, докато CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват многократно и могат да се възпроизвеждат само от съвместими аудио CD плейъри. Лазерната глава и схемите на декодера на CD-RW съвместимите плейъри са специално проектирани да четат специалния слой за запис с промяна на фазата на аудио CD-RW, с което осигуряват винаги да можете да възпроизвеждате ваши записани у дома дискове на вашата аудио CD система.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува