Портативен CD плейър

  Устойчив на тласъци

  С удобната си кръгла форма и интригуващ полупрозрачен дизайн на вратичката на CD диска, пъстрият и весел AX2506 ще раздвижи слушането на музика в движение. Насладете се на гладка музика без прекъсване - по всяко време и навсякъде. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Портативен CD плейър

15 сек. EPS, Възпроизвеждане на CD, CD-R, CD-RW AX2506/02 Търсене на подобни продукти

Устойчив на тласъци

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.

 • 45-секунден ESP™

  Електронната защита от прескачане е удобна функция, осигуряваща музика без прескачане дори, когато CD плейърът ви е удрян и блъскан, докато тичате или сте в движение. Устройствата с електронна защита от прескачане имат интелигентен електронен буфер, който регулира автоматично и съдържанието си, и скоростите на лазерните пътечки, за да гарантира слушане на музика без прекъсвания.

 • Възпроизвеждане на CD, CD-R и CD-RW дискове

  Фирмата Philips е известна с това, че продуктите й са съвместими с много дискове, предлагани на пазара. Тази аудиосистема ви позволява да се радвате на музика от CD, CD-R и CD-RW дискове. CD-RW (съвместим с презаписваеми CD дискове) означава, че вашата аудиосистема може да възпроизвежда както CD дискове за еднократен запис (CD-R), така и презаписваеми CD дискове (CD-RW). CD-R дисковете могат да се записват един път и да се възпроизвеждат на всеки аудио CD плейър, а CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват много пъти и да се възпроизвеждат само на съвместими аудио CD плейъри.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува