Портативен CD плейър

  Портативен CD плейър

  Устойчив на тласъци

  С удобната си кръгла форма и интригуващ полупрозрачен дизайн на вратичката на CD диска, пъстрият и весел AX2500 ще раздвижи слушането на музика в движение. Насладете се на гладко свирене без прекъсвания - по всяко време и навсякъде.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Устойчив на тласъци

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това може да се включи динамично усилване на басите за усилване на нивата на басите, така че да се наслаждавате на еднакъв звук дори когато сте намалили силата на звука.

 • 45-секунден ESP™

  Електронната защита от прескачане е удобна функция, осигуряваща музика без прескачане дори, когато CD плейърът ви е удрян и блъскан, докато тичате или сте в движение. Устройствата с електронна защита от прескачане имат интелигентен електронен буфер, който регулира автоматично и съдържанието си, и скоростите на лазерните пътечки, за да гарантира слушане на музика без прекъсвания.

 • Възпроизвеждане на CD, CD-R и CD-RW дискове

  Philips е известен с това, че продуктите му са съвместими с много дискове, предлагани на пазара. Тази аудиосистема ви позволява да се радвате на музика от CD,CD-R и CD-RW дискове. На един компактдиск може да се съхраняват до 10 часа музика. CD-RW (съвместим с CD-презаписваем) означава, че вашата аудиосистема може да възпроизвежда както CD-записваеми (CD-R), така и CD-презаписваеми (CD-RW) дискове. CD-R дисковете могат да се записват един път и да се възпроизвеждат на всеки аудио CD плейър, а CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват много пъти и да се възпроизвеждат само на съвместими аудио CD плейъра..

Вижте всички спецификации
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува