Fidelio

  Philips Fidelio

  Безжичен Hi-Fi приемник, A2

  Цялата ви музика – със звук с висока вярност. Безжично.

  Със 100 W мощност на усилване безжичният Hi-Fi приемник Philips Fidelio предава музика с висока вярност към вашите тонколони. Вече можете да използвате вашето устройство с Android или портативното си устройство Apple за преглед и пускане на музика. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio Безжичен Hi-Fi приемник, A2

Превърнете Hi-Fi в безжична система, 160 W, вграден усилвател, Цифров и аналогов вход, субизход AW2000/10 Търсене на подобни продукти

Цялата ви музика – със звук с висока вярност. Безжично.

Завладяващ звук

 • Максимално удобство чрез лесна настройка

  Максимално удобство чрез лесна настройка

  Пълно удобство с лесната настройка. Лесно инсталиране - "Plug & Play" продукт

 • AirStudio+ Lite за управление на музиката от вашето мобилно устройство

  AirStudio+ Lite за управление на музиката от вашето мобилно устройство

  Налично в Apple App Store и Google Play, приложението открива автоматично мобилни и други съвместими устройства, свързани към вашата домашна Wi-Fi мрежа, предоставяйки ви мигновен контрол върху музиката. Можете да управлявате възпроизвеждането на музиката, силата и настройките на звука, както и онлайн услуги за музика и интернет радио от всяко устройство, навсякъде.

 • Наслаждавайте се на цяла една вселена от музикални услуги онлайн

  Наслаждавайте се на цяла една вселена от музикални услуги онлайн

  Абонаментът за онлайн музикални услуги е един от най-добрите начини за достъп до разнообразие от музика, включително най-новите песни. Освен това имате достъп до музиката навсякъде и по всяко време, стига да имате връзка с интернет. С безжичната Hi-Fi тонколона Philips дори не е необходимо да включвате компютъра, за да се наслаждавате на музикалните услуги онлайн.

 • Наслаждавайте се на хиляди безплатни радиостанции в интернет

  Наслаждавайте се на хиляди безплатни радиостанции в интернет

  Сега можете да сте в крак с всички музикални стилове по света. Достъпът до над 30 000 интернет радиостанции ви дава нови възможности за забавление с музиката.

 • Вграденият усилвател гарантира най-подходящото качество на звука

  Усилвателят е вграден в събуфъра, като е свързан вътрешно, за да няма допълнително външно окабеляване. В допълнение, акустиката на събуфъра е специално настроена за възпроизвеждане на драматичен звук. Басите са дълбоки и силни, а усилвателят е идеално избран, за да осигурява точно необходимата мощност.

 • Обща изходна мощност 100 W/2x50 W RMS

  RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Усилвателите биват ограничавани предимно от електрическата енергия, която са способни да усилват, а високоговорителите – от електрическата енергия, която са способни да превръщат в акустична, без да изкривяват аудиосигнала. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Изход за събуфър – свързване към събуфър за по-дълбоки баси

  На гърба си безжичната Hi-Fi система има изход за свързване към събуфър, за да можете да подобрите басите от високоговорителите.

Вижте всички спецификации
 • Napster се предлага само в Германия и Великобритания.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува