Радиочасовник

  Събуждайте се със снимката на любимия човек

  Защо не внесете малко топлина в ежедневието със снимката на любим човек или с любима песен? Радиочасовникът Philips със 7-инчов цветен дисплей и практичен слот за USB/SD карта може да ви помогне да започнете деня си добре.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Събуждайте се със снимката на любимия човек

 • 7" цветен дисплей за лесно поглеждане на часовника, радиото и календара

  7" цветен дисплей за лесно поглеждане на часовника, радиото и календара

  За да различавате ясно съдържанието на LCD дисплея, радиото с часовник Philips има голяма област за гледане на дисплея, за да улесни четенето на времето и алармата, дори и от разстояние. Той е идеален за стари хора или хора с ограничения в зрението.

 • Събудете се със звуци от природата и започнете деня на чисто

  Събудете се със звуци от природата и започнете деня на чисто

  Много от будилниците включват най-различни възможности за аларма. Което отличава това радио с часовник Philips е, че то ви буди със звуци от природата, с радио или с традиционен звънец. Какъвто и будилник да ви трябва - дали спокойно събуждане със звуци от природата, или с любимата ви музика - всичко това го има в това радио с часовник.

 • Фабрично записаната отморяваща музика ви дава възможност да заспите дълбоко

  Фабрично записаната отморяваща музика ви дава възможност да заспите дълбоко

  Отпуснете се или заспете под успокояващите звуци. Радиото с часовник Philips Clock е заредено с много изпълнения на релаксираща музика. Просто избирайте между дъждовен шум, океански вълни, музика за минерален център и много други, за да се радвате на релаксиращия комфорт.

 • Слушайте музика или радиопрограма, докато разглеждате снимки

  Слушайте музика или радиопрограма, докато разглеждате снимки

  Гледайте на снимки и слушайте любимата си музика или FM радиостанция. Просто изберете "снимка с музика" от менюто, а после се облегнете и се радвайте и на двете едновременно. Радиото с часовник Philips включва слотове за USB и SD карта с памет, така че да можете да изпълнявате любимата си MP3 и WMA музика по радиото с часовник, като освен това и гледате любимите си цифрови снимки на LCD дисплея.

 • Любимата снимка или картина до леглото ви

  Любимата снимка или картина до леглото ви

  Благодарение на пълните възможности за прехвърляне на файлове, можете лесно да изпитате удобството и забавлението от показването на цифрови снимки чрез слота за SD карта на нощното шкафче. Просто поставете своята карта с памет в радиото с часовник Philips, и вашите цифрови снимки ще се изпълняват директно на устройството. Сега можете да оживите своите любими моменти със семейството си и на нощното шкафче!

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • Цифрова настройка с настроени станции

  Цифрова настройка с настроени станции

  Цифровото FM радио предлага допълнителни музикални възможности за музикалната колекция на вашата аудио система Philips. Просто настройте станцията, която искате да зададете, и задръжте бутона за настройка, за да запаметите честотата. С настройваните станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своята любима станция, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите всеки път.

 • Двоен будилник

  Двоен будилник

  Аудио системата Philips има възможност за две настроени аларми. Настройте един час за своето събуждане и друг - за събуждане на човека до вас.

 • Слотове USB и карта SD за възпроизвеждане на снимки и музика

  Слотове USB и карта SD за възпроизвеждане на снимки и музика

  Благодарение на пълната способност за обмен на файлове можете лесно да се възползвате от удобството и забавлението да имате повече музика и снимки през USB и слота за SD карта.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува