Радиочасовник

  Стилен радиочасовник с гласови съобщения

  Интелигентен компаньон в живота ви, който ви позволява да записвате гласови съобщения до членове на семейството - за всеки в отделна пощенска кутия. В настолно или стенно изпълнение, радиочасовникът Philips е снабден и с часовник, радио и слайдшоу от снимки.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Стилен радиочасовник с гласови съобщения

плюс цветен дисплей

 • FM цифрова настройка за настроени станции

  FM цифрова настройка за настроени станции

  Цифровото FM радио предлага допълнителни музикални възможности за музикалната колекция на вашия плейър Philips. Просто настройте станцията, която искате да зададете, и задръжте бутона за настройка, за да запаметите честотата. С настройваните станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своята любима станция, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите всеки път.

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • Стилен и елегантен дизайн с опции за стойка за маса или стенен монтаж

  Стилен и елегантен дизайн с опции за стойка за маса или стенен монтаж

  Идеалното съчетание от тънък и универсален дизайн, вашата аудиосистема Philips е с интелигентен дизайн, който се прелива във вашето жизнено пространство. Основата на аудиосистемата е стойка, така че да може да стои добре на всеки рафт или шкаф. При стенен монтаж имате същата гъвкавост, както и при поставяне на пода.

 • Лесно инсталиране на всеки компютър през стандартен USB порт

  Мишката може лесно да бъде свързана към всеки компютър през стандартния USB порт.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува