Радиочасовник

  Събуждайте се с любимата си музика и снимки

  Защо да не започнете деня свежо, със снимка на любим човек, с любима песен или звук от природата? Радиочасовникът Philips ви позволява да гледате снимки и да слушате музика от вашата SD карта. Както и да слушате музика от вграденото FM радио.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Събуждайте се с любимата си музика и снимки

 • Събудете се със звуци от природата и започнете деня на чисто

  Събудете се със звуци от природата и започнете деня на чисто

  Много от будилниците включват най-различни възможности за аларма. Което отличава това радио с часовник Philips е, че то ви буди със звуци от природата, с радио или с традиционен звънец. Какъвто и будилник да ви трябва - дали спокойно събуждане със звуци от природата, или с любимата ви музика - всичко това го има в това радио с часовник.

 • Фабрично записаната отморяваща музика ви дава възможност да заспите дълбоко

  Фабрично записаната отморяваща музика ви дава възможност да заспите дълбоко

  Отпуснете се или заспете под успокояващите звуци. Радиото с часовник Philips Clock е заредено с много изпълнения на релаксираща музика. Просто избирайте между дъждовен шум, океански вълни, музика за минерален център и много други, за да се радвате на релаксиращия комфорт.

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • Цифрова настройка с настроени станции

  Цифрова настройка с настроени станции

  Цифровото FM радио предлага допълнителни музикални възможности за музикалната колекция на вашата аудио система Philips. Просто настройте станцията, която искате да зададете, и задръжте бутона за настройка, за да запаметите честотата. С настройваните станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своята любима станция, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите всеки път.

 • Двоен будилник

  Двоен будилник

  Аудио системата Philips има възможност за две настроени аларми. Настройте един час за своето събуждане и друг - за събуждане на човека до вас.

 • Дисплей 8,9 см (3,5") за гледане на часа, датата и информация за радиото

  Дисплей 8,9 см (3,5") за гледане на часа, датата и информация за радиото

  Цветният 8,9 см (3,5") екран с висока разделителна способност позволява лесно четене на съдържанието на екрана. Сега можете лесно да видите часа, датата и информацията за радиостанциите. Можете също да гледате любимата си снимка като фон.

 • Слушайте музика или радиопредавания, докато разглеждате снимки

  Слушайте музика или радиопредавания, докато разглеждате снимки

  Гледайте на снимки и слушайте любимата си музика или FM радиостанция. Просто изберете "снимка с музика" от менюто, а после се облегнете и се радвайте и на двете едновременно. Радиото с часовник Philips включва слотове за USB и SD карта с памет, така че да можете да изпълнявате любимата си MP3 и WMA музика по радиото с часовник, като освен това и гледате любимите си цифрови снимки на LCD дисплея.

 • Показвайте любимите си снимки и слайдшоу на нощното си шкафче

  Показвайте любимите си снимки и слайдшоу на нощното си шкафче

  Съхранявайте любимите си снимки на SD карта и ги изпълнявайте в слайдшоу на своето радио с часовник Philips. Благодарение на пълните възможности за прехвърляне на файлове, можете лесно да изпитате удобството и забавлението от показването на цифрови снимки чрез слота за SD карта. Просто поставете своята карта с памет в радиото с часовник Philips, и вашите цифрови снимки ще се изпълняват директно на устройството. Сега можете да оживите своите любими моменти със семейството и приятелите винаги, когато поискате!

 • Слот за SD карта за показване на снимки и изпълнение на MP3 музика

  Слот за SD карта за показване на снимки и изпълнение на MP3 музика

  Радиото с часовник Philips е снабдено със слот за карта с памет, така че да можете да изпълнявате своята любима MP3 музика през високоговорителите на радиото с часовник.

 • Събуждайте се със снимките на любимите хора

  Събуждайте се със снимките на любимите хора

  Радиото с часовник Philips се предлага с лесна за използване функция, с която можете да показвате любимата си снимка като фон на часовника. Когато се събудите сутрин, виждате не само часа, но и снимката на любимите хора до леглото си. Има ли по-добър начин за започване на новия ден?

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува