Радиочасовник

  Събудете се с усмивка

  Наслаждавайте се на удобството от прожектирането на часа върху всяка повърхност, която пожелаете. Направете образа по-рязък или го завъртете, за да бъде винаги ясен и четлив върху стената или тавана. Освен това този часовник задава времето автоматично и ви дава възможност да си изберете аларма - мелодия, радио или зумер. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Радиочасовник

Прожектиране на часа, FM цифрова настройка, Двоен будилник, Съхраняване на часа и алармата AJ5030/12 Търсене на подобни продукти

Събудете се с усмивка

с прожектирането на часа

 • Събудете се с мелодия, зумер или радио

  Събудете се с мелодия, зумер или радио

  Подарете си чудесно начало на деня със събуждане по ваш вкус. Събудете се със зумера или с мелодия, или нека любимата ви радио станция да прогони съня.

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

 • Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време

  Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време

  Аудио системата Philips позволява задаване на две аларми. Задайте един час за вашето събуждане и друг – за събуждане на човека до вас.

 • Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  За да се пребори с успиването, радиочасовникът Philips има функция за подремване. Ако алармата се включи, но искате да поспите още малко, натиснете веднъж бутона за повторение на алармата и продължете да спите. След девет минути алармата ще се включи отново. Можете да продължите да натискате бутона за повторение на алармата на всеки девет минути, докато я изключите окончателно.

 • Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго да слушате музика или избрана радиостанция, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 1 час) и изберете радиостанция за слушане, докато се унесете в сън. Този радиоапарат Philips ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще превключи в икономичен, тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите електричество

 • Регулируем ъгъл на прожектиране за добра видимост навсякъде

  Направете го по вашия начин с часовника, който позволява часът да засияе навсякъде, където пожелаете, благодарение на проекционната тръба с регулируем ъгъл на прожектиране. Тръбата може да се наглася хоризонтално и вертикално чрез бутоните за прецизно регулиране, така че прожектираното изображение на часа да бъде точно там, където го искате - на стената, тавана или някой от мебелите. Така ще можете да виждате часа, без дори да обръщате главата си. Освен това - изглежда просто чудесно.

 • Регулируем фокус за възможно най-яркото прожектиране на часа

  Прожектираното изображение на часа е винаги рязко с лесния за използване регулируем фокус. Нагласете регулируемия фокус, за да имате ясно прожектирано изображение от разстояние от 1 до 2,5 м. Радвайте се на ясни и резки изображения, за винаги ясен поглед върху часа.

 • Функция "завъртане" за обръщане на прожектираното изображение

  Този радиочасовник прожектира часа на стената или тавана, за да го виждате удобно. С функцията "завъртане" можете моментално да завъртите прожектирания час на 180 градуса, за да се вижда по-лесно навсякъде в стаята.

 • Включване и автоматична настройка на времето

  Извадете часовника от кутията, включете го и времето вече е зададено за вас - автоматично. Интелигентният часовник чете предварително програмираните данни и задава правилното време според часовата зона по подразбиране. Ако живеете извън часовата зона по подразбиране, всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона "Часова зона" и часовникът ще зададе правилното време. Край на четенето на ръководства, край на натискането на бутони.

 • Гарантирано запазване на час и аларма, за да се събуждате навреме дори при спиране на електрозахранването

  При спиране на електрозахранването този интелигентен часовник запазва надеждно зададения от вас час. Зададената аларма остава активна дори когато дисплеят е изключен, благодарение на вградената батерия. Когато електрозахранването бъде възстановено, не е необходимо да настройвате часовника, нито да възстановявате настройките. И което е още по-прекрасно, дори електрозахранването да не бъде възстановено, батерията осигурява достатъчно мощност за включване на зумера в зададения от вас час на алармата, за да сте сигурни, че никога няма да се успите.

 • Регулируема яркост на дисплея за удобство при гледане

  Регулируемата яркост на дисплея ви позволява да персонализирате дисплея за своите нужди.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува