Радиочасовник

  Почти като магия

  Радиочасовник със CD плейър и цифров тунер с удобен дисплей и двойна аларма. Големият, лесен за четене сензорен дисплей показва точното време и времето на зададената аларма. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Почти като магия

 • CD възпроизвеждане и песен за събуждане

  CD възпроизвеждане и песен за събуждане

  Събуждайте се със своята любима музика от компактдиск. Просто поставете желания компактдиск в CD плейъра на вашата аудиосистема Philips и нагласете будилника да ви събужда с музика от компактдиск. Като настъпи часът за събуждане, вашата аудиосистема Philips автоматично ще започне изпълнението на този компактдиск.

 • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

 • Чувствителен на допир дисплей за лесна навигация

  Чувствителен на допир дисплей за лесна навигация

  Управлението чрез чувствителен на допир дисплей ви позволява да управлявате устройството си, като просто натискате бутони на екрана, а не физически бутони на устройството. Само включете устройството, и потребителският интерфейс ще се появи на LCD дисплея с всички възможности за управление на устройството. Управлението чрез чувствителен на допир дисплей съчетава LCD технологията с датчици за натиск и мощен цифров микропроцесор. Когато натиснете с пръст конкретна област от екрана, съответният сигнал се изпраща към процесора и командата се изпълнява незабавно.

 • Двоен будилник

  Двоен будилник

  Аудио системата Philips има възможност за две настроени аларми. Настройте един час за своето събуждане и друг - за събуждане на човека до вас.

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго искате да слушате музика или радиостанция, избрана от вас, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 1 час) и изберете CD или радиостанция за слушане докато се унесете в сън. Устройството ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще се изключи в икономичен тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си CD или радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите енергия.

 • Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  За да се пребори с успиването, радиочасовникът Philips има функция за подремване. Ако алармата се включи, но искате да поспите още малко, натиснете веднъж бутона за повторение на алармата и продължете да спите. След девет минути алармата ще се включи отново. Можете да продължите да натискате бутона за повторение на алармата на всеки девет минути, докато я изключите окончателно.

 • Голям дисплей за лесно гледане

  Големият дисплей позволява лесно разчитане на съдържанието на екрана. Сега можете да четете лесно часа, датата или будилника, дори и от разстояние. Той е идеален за стари хора или хора с ограничения в зрението.

 • Дисплеят за час на събуждане ви показва часа на повикването за събуждане

  Дисплеят за час на събуждане показва винаги и точното време, и часа на включване на будилника. Постоянното показание премахва необходимостта от натискане на бутон за проверка дали и за колко часа е настроен будилникът. Дисплеят за час на събуждане ви уверява постоянно, че будилникът е настроен и ще ви събуди в предвидения час.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува