Радиочасовник

  Събудете се с любимата си CD песен

  Чудесният звук от CD с широкоъгълните стерео тонколони превръща събуждането в удоволствие. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Събудете се с любимата си CD песен

 • CD възпроизвеждане и песен за събуждане

  CD възпроизвеждане и песен за събуждане

  Събуждайте се със своята любима музика от компактдиск. Просто поставете желания компактдиск в CD плейъра на вашата аудиосистема Philips и нагласете будилника да ви събужда с музика от компактдиск. Като настъпи часът за събуждане, вашата аудиосистема Philips автоматично ще започне изпълнението на този компактдиск.

 • Двоен будилник

  Двоен будилник

  Аудио системата Philips има възможност за две настроени аларми. Настройте един час за своето събуждане и друг - за събуждане на човека до вас.

 • Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго искате да слушате музика или радиостанция, избрана от вас, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 1 час) и изберете CD или радиостанция за слушане докато се унесете в сън. Устройството ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще се изключи в икономичен тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си CD или радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите енергия.

 • Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  За да се пребори с успиването, радиочасовникът Philips има функция за подремване. Ако алармата се включи, но искате да поспите още малко, натиснете веднъж бутона за повторение на алармата и продължете да спите. След девет минути алармата ще се включи отново. Можете да продължите да натискате бутона за повторение на алармата на всеки девет минути, докато я изключите окончателно.

 • MW/FM тунер

  MW/FM тунер
 • Лесна настройка на часа/будилника

  Лесна настройка на часа/будилника
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува